19 / 05 / 2024

Trabzon çağlayan Sokak Hayvanları Bakım Merkezi

Trabzon çağlayan Sokak Hayvanları Bakım Merkezi

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Trabzon Çağlayan’da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa edilen merkezin yapımına Orman Ve Su İşleri Bakanlığı katkı sağlıyor.

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Çağlayan Gayrimenkul ve Ticaret Anonim Şirketi, Erden Timur Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Beşiktaş, Levent Mahallesi, Meltem Sokak, İş Kuleleri'nde kuruldu.

Trabzon Sokak Hayvanları Bakım Merkezi inşaatı ne durumda?

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Trabzon Çağlayan’da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa edilen merkezin yapımına Orman Ve Su İşleri Bakanlığı katkı sağlıyor.

1965 yılında Çağlayan semti susuz ve elektriksizmiş!

1965 yılında 30 bin nüfuslu olan Çağlayan semti, susuz ve elektriksizmiş. Vatandaşlar sularını üç sokakta bulunan, sokak çeşmelerinden temin ediyormuş ve semt halkı karanlıktan kurtulamamış.

AKS Grup Trabzon'a şehir estetiği olan binalar kazandırıyor!

AKS Grup İnşaat, 2008'de Trabzon'da faaliyete başlayan, kısa sürede 5 büyük konut projesini tamamlayan ve 4 projesi de devam eden büyük bir şirket. AKS Grup Trabzon'a şehir estetiği olan binalar kazandırıyor.

Zafer Çağlayan: 101 ülkede inşaat yapıyoruz!

Türk müteahhitlik sektörünün 1972'de dünyaya açıldığını ifade eden Zafer Çağlayan, sektörün 2002'ye kadar dünyada 44 milyar dolarlık iş yaptığını son 10 yılda sektörün bu rakamı 254 milyar dolara çıkardığını söyledi...

Zafer Çağlayan: Müteahhitlikte dünya ikincisiyiz!

Müteahhitlik sektörünün dünyada Çin’den sonra ikinci olduğunu belirten Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türk firmalarının geçen yıl 16.8 milyar dolar gelir elde ettiğini ifade etti...

Zafer Çağlayan: Durmak yok inşaata, ihaleye devam!

Müteahhitlik sektörünün 7 ayda üstlendiği proje bedelinin 14 milyar dolara ulaştığını vurgulayan ve sektörün doludizgin dünyayı inşa ettiğini belirten Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, müteahhitlere "Durmak yok inşaata, ihaleye devam" dedi.

Şençağlayan Sitesi'ndeki 50 konut toprak kayması tehdidiyle karşı karşıya!

Aydın'nın Kuşadası bölgesi içinde bir inşaat şirketinin yaptığı çalışmalar nedeniyle meydana gelen toprak kayması çalışmaların yakınında yer alan 50 konutluk Şençağlayan Sitesi sakinlerini tedirgin etti

Zafer Çağlayan Bodrum Yalıkavak'tan 5 milyon TL'ye villa satın aldı!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Bodrum'dan 5 milyon TL'ye villa aldı...

Zafer Çağlayan: Türk müteahhitlik sektörü tam gaz ilerliyor!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan: "Dünyayı inşa eden müteahhitlik sektörümüz tam gaz hedeflerine ilerliyor" dedi...

Zafer Çağlayan: Doğu'ya teşvikten 1 yılda 5 bin proje yararlandı!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Doğu'ya teşvik sisteminden 1 yıl içerisinde 5 bin projenin yararlandığını söyledi...

Zafer Çağlayan: Türkiye Ticaret Merkezleri kurulacak!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Türkiye Ticaret Merkezleri'nin kurulacağını söyledi...

Zafer Çağlayan: Ticaretin gelişmesi için liman ağına yatırım yapılmalı!

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye ekonomisinin katlanması için demiryolu ve liman ağlarına yatırım yapılması gerektiğini söyledi...

Trabzon çağlayan Sokak Hayvanları Bakım Merkezi Haberi

Trabzon çağlayan Sokak Hayvanları Bakım Merkezi

Türkiye’nin en büyük ve en modern Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çağlayan’da bulunan 84 dönümlük alan üzerine inşa edilen merkezin yapımına Orman Ve Su İşleri Bakanlığı katkı sağlıyor.

İhaleyi alan yüklenici firma yer tesliminin ardından merkezin yapımına başladı. 4 milyon 240 bin lira mal olacak merkeze ulaşımı sağlayan yolun yapımı hızlı bir şekilde sürdürülüyor. 27 Mart tarihinde ihaleyi kazanan yüklenici firmaya yer tesliminin yapıldığı Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi’nin yapımının 2015 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

450 kapasiteli merkezde barınaklarla birlikte sokak hayvanlarının tedavilerinin yapılacağı bölümler ve ameliyathaneler yanında kedi evi de yer alacak. Gelen ziyaretçiler için de dinlenme yerleri inşa edilecek.

Türkiye’nin en modern ve en büyük...