29 / 04 / 2024

Trabzon Çarşıbaşı gayrimenkul satışı

Trabzon Çarşıbaşı gayrimenkul satışı

Trabzon İli, Çarşıbaşı İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 4 milyon 24 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ilk ihale tarihi 18 Eylül 2018 olarak belirledi. 

Trabzon’un mimari eksiklikleri masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Müslim Hamzaçebi Trabzon’un mimarı eksikliklerini masaya yatırdı. Hamzaçebi açıklamasında Trabzon’un tarihi dokusunu koruyan binalar yapılmadığını, bu yapılmadığı gibi olan tarihi dokunun da korunmadığını söyledi.

Trabzon’da Ortahisar Belediyesi arsa satacak! İhale tarihi 2 Kasım!

Trabzon iline bağlı Ortahisar Belediyesi 1.097 metrekarelik bir arsayı satışa çıkaracağını açıkladı. İhale tarihi 2 Kasım olarak belirlenirken, muhammen ve geçici teminat bedelleri de belli oldu.

TOKİ Trabzon 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. İşte Çarşıbaşı TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

TOKİ Trabzon projesi için düğmeye basıldı!  Resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon'daki yeni projesi Çarşıbaşı ilçesinde inşa edilecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 12 Ekim'de yapılacak.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon...

Çiftçiler dikkat! Fındık fiyatları belli oldu! Serbest piyasada fındık ne kadar oldu? İşte 12 Ocak 2023 Giresun, Ordu, Sakarya, Trabzon, Çarşamba fındık fiyat listesi...

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çarşıkapı Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Kaya, M. Hayrettin Kadıoğlu, Rifat Duran Kazancıoğlu ve Z. Abidin Ercan Kadıoğlu ortaklığında kuruldu.

TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Sadece yüzde 10 peşinat!

TOKİ Çarşıbaşı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Trabzon Çarşıbaşı 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Trabzon Sosyal Konut Projesi 2022! Trabzon ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Trabzon projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Trabzon 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Trabzon 2022 başvurusu…

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şarık Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Omamerhı R. Okpako tarafından kuruldu.

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinçbaş Gayrimenkul Turizm Seyahat İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Korhan Dinçbaş tarafından kuruldu.

Trabzon Çarşıbaşı gayrimenkul satışı Haberi

Trabzon Çarşıbaşı gayrimenkul satışı

Trabzon İli, Çarşıbaşı İlçesi'nde yer alan 4 adet gayrimenkul icradan satışa sunuluyor. Satşışa konu gayrimenkuller için toplam  4 milyon 24 bin TL bedel isteniyor. 

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Trabzon İl, Çarşıbaşı İlçe, 206 Ada, 2 Parsel, ÇARŞIBAŞI Mahalle, Çarşıbaşı Mevkii, Taşınmaz tapuda tarla olarak kayıtlıdır. Üzerinde Çınar ve kiraz ağaçları bulunmaktadır. Bu muhtesatların değeri 2600TL 'dir. parselin arazi değeri 3176.016,00TL olup toplam parsel değeri 3.178.616,00TL olarak hesaplanmıştır.

Kıymeti : 3.178.616,00 TL
1. Satış Günü : 18/09/2018 günü 15:00 - 15:05 arası
2. Satış Günü : 15/10/2018 günü 15:00 - 15:05 arası
Satış Yeri : Vakfıkebir İcra Müdürlüğü Hükümet Konağı Vakfıkebir Trabzon

2 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : Trabzon İl, Çarşıbaşı İlçe, 206 Ada, 7 Parsel, ÇARŞIBAŞI Mahalle, Çarşıbaşı Mevkii, Satışa konu taşınmaz...