01 / 05 / 2024

trabzon çömlekçi yıkım çalışmaları

trabzon çömlekçi yıkım çalışmaları

TOKİ’nin Trabzon Belediyesi ile ortaklaşa yaptığı Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde, vatandaşlarla yapılan görüşmeler sonucu alınan 8 bina yıkılırken, kamulaştırma işlemleri tamamlanan diğer binaların yıkımları ise devam ediyor...

TOKİ'den Trabzonlulara büyük müjde! 166 konut için beklenen tarih geldi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından Trabzonlulara büyük müjde... Tam 166 konut için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Trabzon projesi detayları...

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

Uzungöl’de yıkım gerginliği!

Trabzon Uzungöl'de imar barışına uygun olmayan kaçak binaların yıkımı için ekipler gece yarısı operasyonuyla harekete geçerken, çıkan olaylarda çok sayıda vatandaş da gözaltına alındı.

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

 Uzungöl’de imar barışına aykırı yapıların yıkımı için bekleyiş sürüyor!

Trabzon’un Çaykara ilçesinde yer alan Uzungöl’deki imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için son tarih 5 Ekim olarak belirlenmişti. Yapıların sahiplerinin binaları boşaltmaması üzerine yıkım gerçekleştirilemedi. Yıkım için bekleyiş sürüyor…

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Çömlekçi kentsel dönüşüm alanında TOKİ tarafından satın alınan binaların yıkımına yeniden başladı.

Trabzon Beşikdüzü'nde yıkım krizi!

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi’nde bulunan Şehit Üsteğmen Erdal Kurtoğlu parkının kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması için ilk kepçe vuruldu. Bir grup protesto ederken, yıkım durduruldu.

Karasu'da yıkım kararına tepki için yakım!

Sakarya'nın Karasu Belediyesi ekipleri 17 kaçak yapıyı yıkmak için bölgeye geldi. Bölgede bulunan vatandaşlar ise yıkım kararına dükkan yakarak tepki gösterdi.

Trabzon Barma Yaylası'nda yıkım gerginliği!

Köprübaşı Barma Yaylası’nda yıkım gerginliği yaşandı. Yıkıma tepki gösteren Ali Yılmaz, boynuna tel dolayarak yıkım ekiplerine direndi.

Sütlüce'de yıkım tedirginliği!

Temmuz ayında Sütlüce’de inşaat kazımı sırasında çöken binanın hemen yanında bulunan 17 daireli binada yıkım tedirliği yaşanıyor.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için yıkım kararı bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeninin, Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için aldığı yıkım kararının uygulanması için mülklerin devredildiği TMSF'ye yazı yazılması üzerine devreye savcılık girdi.

Adnan Oktar'a ait kaçak yapılar için yıkım kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni, Adnan Oktar grubunun yıllardır kullandığı Kandilli'deki villanın bulunduğu arazideki onlarca kaçak yapı için yıkım kararı aldı.

Ordu'da tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı!

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde, sel sonrası risk nedeniyle tahliye edilen 18 ev için yıkım kararı verildi. 

trabzon çömlekçi yıkım çalışmaları Haberi

trabzon çömlekçi yıkım çalışmaları


TOKİ’nin Trabzon’da gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerinden Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde eski binaların yıkımı tüm hızıyla devam ediyor.


TOKİ’nin Trabzon Belediyesi ile ortaklaşa yaptığı Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesinde, vatandaşlarla yapılan görüşmeler sonucu alınan 8 bina yıkılırken, kamulaştırma işlemleri tamamlanan diğer binaların yıkımları ise devam ediyor. 123 binanın yıkılacağı birinci etapta 46 bina sahibi ile anlaşma sağlanırken, 24 milyon TL'lik ödeme yapıldı.


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, etap etap yapılacak Çömlekçi'de kamulaştırılan binaların yıkımlarının sürdürüldüğüne dikkat çekti. Başkan Gümrükçüoğlu, "TOKİ ile birlikte yürüttüğümüz en önemli projelerden biri olan Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde fizibilite çalışmaları tamamlandı. Halihazır haritalar çıkarıldı. İmar planı yapıldı. Gayrimenkul değerleme çalışmaları bitirildi. Alan üzerinde uygulanacak avan proje tamamlandı. Ada ada yapımı gerçekleştirilecek bu önemli projede vatandaşlarla yapılan görüşmeler...