28 / 04 / 2024

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.



Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması karşılığında muhtelif malzemelerin satılmasıyla ile ilgili ihale dün Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde gerçekleşti.

Özgür Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu başkanlığında düzenlenen  ihaleye 12 firma teklif verdi. Şartnamede yer alan eksiklikler nedeniyle teklifte bulunan Özçelik Metal, Alkar Yıkım Hafriyat, Tuna Bir İnşaat ve teklif göndermesine rağmen ihaleye katılmayan N’ist Metal, ihaleden elendi.

EN İYİ TEKLİF EMK YIKIM’DAN

162 bin TL muhammen bedelli ihalede; Esser Makine 192 bin TL, Gül Bina Yıkım 190 bin 170 TL, Enes Ticaret 181 bin TL, Doğan Hafriyat 177 bin TL, EMK Yıkım İnşaat 235 bin TL, Özay Hurdacılık 201 bin TL, Arslan Ticaret 192 bin TL, Erdinç Şebikbay 222 bin TL, N’ist Metal’de 205 bin TL’lik teklif verdi.


Geri Dön