09 / 05 / 2024

trabzon Çukurçayır yağış

trabzon Çukurçayır yağış

Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. Çukurçayır mahallesinde bir sitenin caddeye bakan istinat duvarı yoğun yağış nedeniyle yıkıldı.

Ortahisar Belediyesi Trabzon'da arsa satacak!

Trabzon İli Ortahisar Belediye Başkanlığı, Trabzon Ortahisar Çukurçayır/Mısırlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Ondörtüç Pendik’te 'Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası' başladı!

İnsay Yapı, yılın son kampanyası “Daireni Gör, Yaşamaya Başla Kampanyası”na başladı. Projede yüzde 0.98 faiz oranı ile 120 ay vadelendirme seçenekleri sunuluyor. Projede daire fiyatları 285 bin TL’den başlıyor.

Trabzon'da 26.6 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

T.C. Trabzon 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Çukurçayır/Sofrakaya Mahallesi, 234 ada, 11 parselde bulunan 7 adet gayrimenkulü 26 milyon 595 bin TL'ye satıyor.

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki dükkanlar kiraya veriliyor!

Trabzon Köy Ürünleri Pazarı'ndaki 105 adet dükkan, 1 adet esnaf lokantası, 4 adet çay ocağı ve 1 adet tuvalet kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 8-9 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak....

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Kerim Çayır: Geç kalma ev al!

Kısa adı Sem-der olan Sivas Emlak Müşavirleri ve Komisyoncuları Dernek başkanı Kerim Çayır piyasada gayrimenkul sıkıntısının şuan için yaşanmadığını kaydederek “ geç kalma ev al” dedi.

Trabzon Çukurçayır’a doğalgaz geliyor!

Trabzon Çukurçayır Mahallesi’nde doğalgaz için boru döşeme çalışmalarına başlandı.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Şehrimizin en yoğun konut yerleşiminin olduğu bölgelerden biri olan Çukurçayır’a doğalgaz ulaştırmak için çelik boru döşeme çalışmalarına başladık." dedi.

Trabzon Çukurçayır'daki istimlak çalışmaları tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi istimlak çalışmalarını tamamlar tamamlamaz boru döşeme çalışmalarına başladı.

Zonguldak Rüya Kent Prestij ne zaman bitecek?

Yeşilyurt İnşaat imzası taşıyan Rüya Kent Prestij Evleri projesi firma bünyesinde 40 ay vade imkanı sunuluyor. Proje 23 bin metrekare arsa alanına sahip...

Trabzon Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı ilk toplantısı, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinin Çukurçayır Mahallesi’ne doğalgaz ulaştırılması içinde çalışmaların sürdürüldüğünü açıkladı

Trabzon Akçaabat ve Çukurçayır'a doğalgaz müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar ilçesinde devam eden doğalgaz çalışmalarıyla ilgili olarak yüklenici firma yetkilileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Rüya Kent Prestij Zonguldak ev fiyatları!

Rüya Kent Prestij Zonguldak ev fiyatları 150 bin TL'den başlıyor. Rüya Kent Prestij Evleri projesinde 48 ay sıfır faiz taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

trabzon Çukurçayır yağış Haberi

trabzon Çukurçayır yağış


Gece saatlerinde başlayan ve ilerleyen saatlerde etkisini artıran yağış nedeniyle su akıntıları oluştu. Çukurçayır mahallesinde bir sitenin caddeye bakan istinat duvarı yoğun yağış nedeniyle yıkıldı. O esnada yoldan geçen araç ve insanların olmaması büyük bir faciayı önledi.




61...