02 / 05 / 2024

Trabzon Dr. Mohammed Rahif Hakmi

Trabzon Dr. Mohammed Rahif Hakmi

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Ahi Evren Cami ve otopark inşaatı tamamlandığını müjdeledi.

Trabzon'a 53 bin 500 metre imar yolu yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’a 5 yılda 53 bin 600 metre imar yolu yapıldığını açıkladı.

Trabzon Yomra için özel kentsel dönüşüm planı!

Trabzon Yomra AK Parti belediye başkan adaylarından Doç. Dr. Volkan Yıldırım, hayata geçirilecek projeleri hakkında konuştu. Yıldırım, “Yomra ilçemizin gelecek vizyonuna uygun bir kentsel dönüşüm modeli ortaya koyacağız'' diye konuştu.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Trabzon Büyükşehir'in 2019 bütçesi 711 milyon TL!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun başkanlığında yapılan Belediye Meclisi oturumunda Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi konuşuldu.

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon katlı otopark projesi için 25 milyon TL'lik kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada “Böylesi dev projelerle Trabzon’umuzu dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek yolunda emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Trabzon Limanı borsaya açılan ilk liman olacak!

Albayrak Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Doç. Dr. Ömer Bolat, Trabzon Limanı'nın 2018'in ilk halka arzı olacağını ve liman hizmetleri alanında türünün ilki olacağını söyledi..

Trabzon Dr. Mohammed Rahif Hakmi Haberi

Trabzon Dr. Mohammed Rahif Hakmi

Sheraton otelin yatırımcısı Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret etti.   


“18 AYDA TAMAMLANMASI PLANLANAN OTELİN YAKLAŞIK MALİYETİ 60 MİLYON DOLAR”  


Trabzon’un Yomra İlçesi’nde Dünya Ticaret Merkezi’nin alanına yapılacak olan Sheraton Otel’in yatırımcı grubu Armada Group Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mohammed Rahif Hakmi Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nu makamında ziyaret ederek, ilçede gerçekleştirecekleri yatırımları hakkında bilgi verdi. Trabzon Ticaret Odası(TTSO) Başkanı Suat Hacısalihoğlu’nun da katıldığı ziyarette konuşan Hakmi, Yomra’ya güzel bir yatırım yapmak için burada bulunduklarını belerterek, “Gerçekleştireceğimiz yatırım bizim için kısa vadede karlı bir yatırım değil. Uzun vadede karlı bir yatırım olacak. 60 Milyon Dolar civarında bir yatırım olacak.  Otelin Yüzde 50’si konaklama diğer kısmı ise yiyecek alanı, alışveriş merkezleri,...