19 / 05 / 2024

Trabzon faroz balıkçı barınakları

Trabzon faroz balıkçı barınakları

Trabzon'da, bir çok ölümlü kazanın meydana geldiği Yenimahalle mevkii yeni Sahil Yolu'na Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılması planlanan üst geçit inşaatına 2 yıl aradan sonra tekrar başlandı...

Fiyatları dibi gören hamsi kapış kapış satılıyor! İstanbul ve Ankara Balık Hali 27 Kasım 2022 fiyat listesi...

Balık sezonun başlamasıyla birlikte balık fiyatlarındaki düşüş vatandaşları sevindiriyor. Trabzon'da tezgahları süsleyen hamsinin kilogramı 30-35 TL'den satışa sunuluyor. Peki İstanbul ve Ankara Balık Hali'nde hamsi ne kadar? İşte detaylar...

Trabzon Arsin'de balıkçı barınakları yıkıldı!

Trabzon Arsin'de balıkçılar kooperatifinin üç yıl önce aldığı ruhsatların iptal edilmesinin ardından balıkçı esnafı yıkımı gözyaşları ile izledi.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi yarın!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Trabzon Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Balık Halinin yapım ihalesinin 21 Şubat'ta gerçekleştirileceğini açıkladı.

TOKİ Trabzon Pazarkapı Balık Hali ihalesi 21 Şubat'ta!

Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Balık Hali İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattı açılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, geçen günlerde Gar-Canik Balıkçı Barınağı raylı sistem hattının açıldığını ve 10 Ekim’de de Canik Balıkçı Barınağı-Tekkeköy raylı sistem hattının açılacağını ifade etti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi kent çalışmalarını sürdürüyor!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, "Üreterek halkımızın ihtiyaçlarını karşılama cihetine gidiyoruz. Bu alanda yeni tesisler üzerinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Trabzon Büyükşehir'den 150 bin ton asfalt!

Yol çalışmalarına aralıksız olarak devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 20 Ağustos itibariyle 2016 yılı içinde mahalle yolları ve ana arterlere 150 bin ton asfalt serdi.

Trabzon Büyükşehir'den hafriyat kamyonlarına takip!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, hafriyat kamyonlarını takibe alarak belirlenen alanların dışına hafriyat dökülmesinin önüne geçmek için harekete geçti.

İzmir Kemeraltı Balıkçılar Meydanı için çalışmalar başladı!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı'ndaki eski balık halinin bulunduğu alanda yeni bir çekim merkezi yaratmak için çalışmalara başladı.

İzmir Balıkçılar Meydanı’nın inşaatı başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı eski balık halinin bulunduğu alana kuracağı ve içinde balık satış birimleri, balık pişiricileri, restoranların yer alacağı yeni meydan için çalışmalarına başladı.

Adana'da Ege Balık'ın kaçak yapıları yıkılacak!

Dilberler Park’a dahil olması gereken 22 dönümlük alandaki işgalle ilgili haberimiz üzerine Seyhan Belediyesi, Ege Balık adlı işletmeye kaçak yapıların yıkılması için 15 gün süre verdi

Menderes Türel'den Adrasan'a imar ve balıkçı barınağı müjdesi!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Adrasan 2’nci Turizm Şenliği’ne katılarak, turizm sezonunun startını verdi. Kumluca’ya 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını kaydeden Türel, Adrasan’a imar planı ve balıkçı barınağı müjdesi verdi.

Trabzon faroz balıkçı barınakları Haberi

Trabzon faroz balıkçı barınakları


Trabzon'da, bir çok ölümlü kazanın meydana geldiği Yenimahalle mevkii yeni Sahil Yolu'na Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılması planlanan ancak ihaleyi alan firmadan kaynaklanan sıkıntılar yüzünden başlanamayan üst geçit inşaatına yaklaşık 2 yıl aradan sonra tekrar başladı.


Yeni Sahil Yolu'nda bulunan yürüyüş yolunun yanı sıra Faroz Balıkçı Barınakları'na geçişi sağlayacak olan üst geçidin bu yıl içinde bitirilmesi planlanıyor. Vatandaşlar üst geçit inşaatına tekrar başlanması kendilerini sevindirdiğini belirtirlerken bu kez bitilmesi temennisinde bulundular.


Öte yandan zaman zaman yolun karşısına geçmek isteyenlerin orta refüjdeki engelleri aşarak hızla seyreden araçların arasından tehlikeli bir şekilde geçmeye çalıştığı gözlenirken vatandaşlar can kaybının yaşanmaması için üst geçidin bir an önce yapılmasını...