06 / 05 / 2024

trabzon golf saha müjdesi

trabzon golf saha müjdesi

Ahmet Ağaoglu, hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Mustafa V. Koç Golf Sahası hayata geçiyor!

İstanbul Golf Kulübü Üyeleri, Mustafa V. Koç’un anısına Riva’da yapılacak olan “Mustafa V. Koç Golf Sahası”nı kulübün başkanı Caroline N. Koç ev sahipliğinde düzenlenen bir saha turu ile incelediler.

Trabzon Yomra golfün merkezi olacak!

Trabzon'un Yomra ilçesinde denizde dolgu alanı üzerine yapılacak golf sahasıyla ilçenin turizm potansiyelinin artırılması ve golfün merkezi olması hedefleniyor.

Trabzon Yomra'da golf sahası için denize dolgu yapılacak!

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, ilçeye yaptırılması planlanan golf sahası projesiyle ilgili 6 ay sonra denizde dolgu çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Trabzon Yomra'ya 300 dönümlük golf sahası yapılacak!

Doğu Karadeniz Bölgesi’nin ilk golf sahası Trabzon’un Yomra ilçesindeki dolgu alanında yapılacak. 650 dönümlük dolgunun yapılacağı alanın 300 dönümü ise golf sahası için ayrılacak.

Samsun Golf Sahası 19 Mayıs 2016'da hizmete açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yaptığı açıklamada, golf sahasının Karadeniz'de tek, Türkiye'de ise 9 delikli saha sınıfında en büyük olduğunu ve 19 Mayıs 2016 tarihinde hizmete açacaklarını belirtti.

Ahmet Ağaoğlu'ndan Trabzon'a golf sahası müjdesi!

Ahmet Ağaoglu, hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi.

Trabzon'a 9 çukurlu golf sahası inşa edilecek!

Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu 9 çukurlu golf sahasının Mayıs'ta hizmete gireceğini söyleyerek, "Trabzon'a da 9 çukurdan oluşan golf sahası yapacağız" dedi.

Trabzon'a golf tesisleri geliyor!

Türkiye Golf Federasyonu tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenecek Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası final serisi 29 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Antalya'da yapılacak.

Trabzon'a golf tesisleri müjdesi!

Turkish Airlines Open Golf Şampiyonası öncesinde açıklamalr yapan Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu, golf sporunu yaygınlaştırma projesi kapsamında Trabzon'da modern tesislerin inşasını tamamlayacaklarını belirtti.

Samsun'da golf sahası için geri sayım başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, “Türkiye’nin sınıfında en büyük ve Karadeniz Bölgesi’nin tek golf sahasını yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Saha 370 dönüm arazi üzerinde kurulacak

İstanbul Golf Kulübü Maslak'taki saha için hazirana kadar izin aldı!

116 yıllık geçmişiyle Türkiye'nin en eski golf kulübü olma özelliğini taşıyan İstanbul Golf Kulübü'nün üyeleri, Maslak'taki sahalarını kaybetmişti

Multi, Forum Trabzon 'daki Atrium hisselerini aldı

Multi Türkiye"deki Forum Tem ve Forum Balçova projelerindeki hisselerini Atrium"a satarken, Forum Trabzon"daki Atrium hisselerini alarak Karadeniz Bölgesi"nin en büyük alışveriş merkezinin yüzde 100"üne sahip oldu  

trabzon golf saha müjdesi Haberi

trabzon golf saha müjdesi

Türkiye'nin golf ile buluşmasını sağlayan olarak bilinen ve 11 yıldır da Golf  Federasyonu Başkanlıgı'nı sürdüren Ahmet Ağaoğlu. hava şartlarının golf sporunun yapılmasına çok elverişli olmamasına rağmen Samsun'da yarışmaların, Trabzon'da ise antremanların yapılabileceği sahaları projelendirdiklerini söyledi. Ağaoğlu. "Samsun'daki tesisin inşaatı sürüyor. Gelecek yılın Haziran ayında hizmete hazır hale gelecek. Trabzon'da da 35 dönümlük alanın tahsis işi bitmek üzere. Alan darlığı nedeniyle ancak bu kadarını temin edebiliyoruz. Burada antremanlar ve alt kategorilerde müsabakalar yapılabilecek" dedi. 


Karadeniz'den...