14 / 05 / 2024

trabzon Haluk Ongan Sahnesi yıkım

trabzon Haluk Ongan Sahnesi yıkım

Trabzon DT Müdürlüğü'nün ve tiyatro oyuncularının, Türkiye'deki akustik özelliği açısından ender sahnelerden biri kabul edilen Haluk Ongan Sahnesi'nin yıkımının durdurulması için bir yıldan fazladır sürdürdüğü mücadele sonuç verdi.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Trabzon'da TOKİ tarafından yapılan iş merkezleri TBMM'de!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon'da TOKİ tarafından yapılan iş merkezlerine ilişkin sorularını Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'ye sordu...

Trabzon Uzungöl'ün çevresi imara açıldı!

CHP Trabzon milletvekili Haluk Pekşen, bölgedeki projelere ve yatırımlara ilişkin açıklamada bulundu. Pekşen, Uzungöl'ün çevresi ranta dayalı imara açıldığını belirtti.

Trabzon Maçka Esiroğlu'ndaki Atasu Barajı'nın yarattığı 5 sorun TBMM'de!

Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Trabzon'un Maçka ilçesindeki bir barajın çevrede oluşturduğu iddia edilen zararlara ilişkin soru önergesi hazırladı. Pekşen sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Haluk Pekşen'den Suriyeliler'e konut tepkisi!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Türkiye'de bulunan Suriyeli mültecilere konut müjdesinde bulunması muhalefetin tepkisine neden oldu. CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen bu fikre karşı çıktı.

Trabzon Akyazı Stadı'nda son durum ne?

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Akyazı spor ve Kültür Kompleksi’nin ligin ikinci yarısına yetiştirmesinin imkansız olduğunu belirterek 2016-17 sezonuna yetişme olasılığını da çok inandırıcı bulmadıklarını söyledi.

Haluk Pekşen: TBMM'ye Metro Kanun teklifi vereceğim!

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen insanların durumuna tepki gösterdi. Pekşen, 1 Kasım'dan sonra TBMM'ne Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Haluk Pekşen, Trabzon'a metro gelmesi için harekete geçti!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Trabzon’un sahipsiz olmadığını 1 Kasım’dan sonra TBMM’ne Trabzon için Hafif raylı sistem ve Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Trabzon'da imar sorunu çözüm bulacak!

CHP Trabzon Milletvekili ve 1. sıra adayı Haluk Pekşen, üzerinde çalışarak gündeme getirdiği ve CHP'nin seçim beyannamesine aldığı imar affı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haluk Pekşen'den imar affı müjdesi!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, 1 Kasım seçimleri sonrasında CHP'nin iktidar veya iktidar ortağı olacağı Türkiye'de son 5 yıl içinde mesken olarak kullanılan ruhsatsız binalara ruhsat vereceklerini söyledi.

Haluk Pekşen: Doğu Karadeniz projesi ile yaylalar imara açılacak!

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun ve Trabzon'u kapsayan DOKAP Projesi'nin Karadeniz'i "talan ve yağmalama" projesi olduğunu iddia etti.

Haluk Ongan Sahnesi'nin yıkımı durduruldu!

Trabzon DT Müdürlüğü'nün ve tiyatro oyuncularının, Türkiye'deki akustik özelliği açısından ender sahnelerden biri kabul edilen Haluk Ongan Sahnesi'nin yıkımının durdurulması için bir yıldan fazladır sürdürdüğü mücadele sonuç verdi.

TOKİ Başkanı Karabel Trabzon yatırımlarını inceledi!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın Trabzon gezisine katılan TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel, yatırımları yerinde görmek ve durum değerlendirmesinde bulunmak üzere kentte bazı ziyaretlerde bulundu....

trabzon Haluk Ongan Sahnesi yıkım Haberi

trabzon Haluk Ongan Sahnesi yıkım


Trabzon Devlet Tiyatroları (DT) Müdürlüğü'nün ve tiyatro oyuncularının, Türkiye'deki akustik özelliği açısından ender sahnelerden biri kabul edilen Haluk Ongan Sahnesi'nin yıkımının durdurulması için bir yıldan fazladır sürdürdüğü mücadele sonuç verdi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı yıkımdan vazgeçti. 

Trabzon DT'ye bağlı Haluk Ongan Sahnesi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile TOKİ arasında imzalanan protokolle geçen yıllarda kentsel dönüşüme tabi tutulmuştu. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhaıı Fevzi Gümrükçüoğlu, geçen yıl gazetecilerin sahnenin yıkımına ilişkin "Akustik açıdan nadide tiyatro salonu neden yıkılıyor" sorusuna, "Akustik sorun değil. Günümüz teknolojisinde akustik özelliğin en mükemmel şekilde gerçekleştirilmesi zor olmasa gerek" yanıtını vererek tepki çekmişti. Gümrükçüoğlu, bir yıl sonra, yıkım için mücadele eden sanatçılara "Binayı yıkmaktan vazgeçtik" dedi. Sahnenin yıkılmaması için mücadele eden, belediyeyle görüşmeler gerçekleştiren Trabzon DT Müdürü...