17 / 05 / 2024

trabzon İl Genel Meclisi Toplantı Salonu

trabzon İl Genel Meclisi Toplantı Salonu

Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantılarda bu ay Olağanüstü İl Genel Meclisi, gündeminde bulunan 12 gündem maddesini ele alarak karara bağladı.

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Trabzon'da 1,3 milyar lira bütçeli 216 proje hizmete alınacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı açıklamada, "Trabzonluları, yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete alınacak 1 milyar 365 milyon liralık 216 projenin toplu açılış törenine davet ediyorum" dedi.

Murat Kurum: Trabzon'da 4 milyar 624 milyon liralık yatırım yaptık!

AK Parti Trabzon İl Başkanlığını ziyaretinde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak Trabzon genelinde 4 milyar 624 milyon liralık yatırım yaptık. Devam eden yatırımlarımız da yaklaşık 510 milyon lira tutarında." dedi...

Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek!

Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan Kıyı Kanununun Uygulanmasına Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile artık Trabzon, Rize ve Zonguldak'ta kıyıda sağlık tesisleri yapılabilecek...

TOKİ Trabzon Yenicuma'da sözleşme dönemi başlıyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

Trabzon Yaşlı Destek Merkezi açıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında sahilde hayata geçirilen Yaşlı Destek Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Trabzon Öğretmenevi'nin temeli atılıyor!

Toplam 6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Trabzon Öğretmenevi projesinin temeli atılıyor.

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

TOKİ Trabzon Vakfıkebir 2. Etap projesi kapsamındaki 184 adet konut için teslim dönemi bugün başlıyor.

Trabzon Büyükşehir'den 18.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Arsin İlçesi'ne bağlı Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 5 Aralık'ta gerçekleşecek..

Trabzon Uzungöl'deki 20 kaçak yapıya yıkım kararı!

Trabzon Uzungöl kıyısında yer alan 20 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Kararın yılbaşından önce uygulanması bekleniyor.

Trabzon Büyükşehir'den 21.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Arsin'e bağlı Güzelyalı Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsanın ihalesi 24 Ekim'de yapılacak..

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Trabzon'da 3.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Trabzon İl, Ortahisar ilçe, Pazarkapı mahallesi Pazarkapı mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 3 milyon 184 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

trabzon İl Genel Meclisi Toplantı Salonu Haberi

trabzon İl Genel Meclisi Toplantı Salonu

Artvin İl Genel Meclisi Mart Ayı Olağanüstü İl Genel Meclisi Kararlarını açıklandı. Olağanüstü İl Genel Meclisi Mart ayı toplantıları, Artvin İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. İl Genel Meclis Başkanı Hasan Dilberoğlu ve başkan vekillerinin başkanlığında yapılan toplantıların ardından İl Genel Meclisi, gündeminde bulunan 12 konuyu ele alarak görüştü ve karara bağladı.


Mart ayı toplantılarında Olağanüstü İl Genel Meclisi aşağıdaki konuları görüşerek karara bağladı;

Madde 1: Mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Ardanuç İlçesi Naldekön Köyü Arekler mevkiinde faaliyet gösteren Asfalt Plentinde üretilen asfaltın 2016 yılı satış bedelinin, 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10/o. maddesi hükümleri uyarınca belirlenmesi. 


K A R A R : İl Özel İdaresi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde hizmet vermekte olan Ardanuç İlçesi Naldöken Köyü...