07 / 05 / 2024

Trabzon kent yenileme

Trabzon kent yenileme

Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla, öncesinde belde olan Beşköy’ün mahalleye dönüştürüldüğünü hatırlatan Muhtar Aydın, “Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerine biz yetişemiyoruz. Mahallemizde çok güzel hizmetler yapılıyor

Trabzon Araklı'ya bisiklet yolu müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı ilk toplantısında kent genelinde yapılacak yatırımlar hakkında bilgi verdi. Zorluoğlu kente inşa edilecek bisiklet yolu için 10 Mart'ta ihale yapılacağını dile getirdi. 

Trabzon'da kuyumcu kent inşa edilecek! 

Trabzon'da hasırı ile kazaziyenin yapım aşamalarının da gösterileceği ve ürünlerin satışa sunulacağı "Kuyumcu Kent" projesi için düğmeye basıldı.

Trabzon Havalimanı pist yenileme çalışmaları ay sonunda tamamlanacak!

Türkiye'nin yolcu ve uçak trafiği bakımından en önemli havalimanları arasında bulunan Trabzon Havalimanı'nda pist yenileme çalışmaları hız kesmeden sürüyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon Boztepe'deki tünel ve yol inşaatına tepki! 

Trabzon'da Kanuni Bulvarı projesi kapsamında doğal sit alanı olan Boztepe'de yol ve tünel inşaatı tepkilere yol açtı. Doğa ve Tarifi Değerleri Koruma Derneği Başkanı Doç.Dr Coşkun Eruz çalışmaların kent siluetine zarar verdiğini belirtti. 

Trabzon Kent Meydanı için 15 milyon TL harcandı!

Trabzon Yomra Belediyesi tarafından başlatılan kent meydanı projesinde yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, “Kent meydanı projemizde yıkım çalışmalarımız son sürat devam ediyor” diye konuştu.

TOKİ Trabzon Yenicuma'da sözleşme dönemi başlıyor!

Trabzon Tabakhane Yenicuma 353 Konut Kentsel Yenileme Projesindeki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

Trabzon yabancıların en çok gayrimenkul aldığı 3. şehir oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Doğu Karadeniz Bölgesi’nde konut satışlarının yüzde 10,3 azaldığını belirtti. TÜİK verilerine göre ayrıca Trabzon yabancıların en çok emlak satın aldığı 3. kent oldu.

TOKİ Trabzon Pelitli'de 41 iş yerini satışa çıkarıyor!

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Pelitli Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan ve inşaat çalışmaları tamamlanan 41 işyeri satışa çıkarıldı.

Ümraniye'ye İFM dopingi!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye'deki kentsel dönüşüm projeleri ve kent yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kent yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Trabzon Öğretmenevi ve ortaokulu inşaatı başladı.

Kocaeli Başiskele'de yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Başiskele'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Başiskele'de bu kapsamda yeni imar yolları açılıyor. 

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.

Trabzon kent yenileme Haberi

Trabzon kent yenileme

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Trabzon il genelinde her alandaki çalışmalarını yoğunlaştırarak sürdürürken Köprübaşı ilçesi Beşköy Mahallesi Muhtarı Adnan Aydın, “Mahalle muhtarı olarak Büyükşehir Belediyemizin mahallemizdeki çalışmalarını takip etmeye yetişemiyorum” dedi. Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla, öncesinde belde olan Beşköy’ün mahalleye dönüştürüldüğünü hatırlatan Muhtar Aydın, “Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerine biz yetişemiyoruz. Mahallemizde çok güzel hizmetler yapılıyor. Asfalt bitiyor beton başlıyor, beton bitiyor kanal çalışması başlıyor, kanal çalışması bitti şimdi bariyer çalışması yapılıyor. Bariyer çalışmalarının yapıldığı alanlarda daha önce ölümlü kazalar olmuştu. Bu kazaların olduğu yerlerde Büyükşehir Belediyemiz bariyer çalışması yaptı. Böylece artık mahallemizde, bu riskli alanlarda ölümlü kazalar yaşanmayacak inşallah. Büyükşehir Belediyesi olunca bu avantajlara sahip olduk. Ben üçüncü dönem muhtarım. Daha önce böyle çalışma görmedik. Büyükşehir öncesinde bir makine alabilmek için günlerce...