27 / 04 / 2024

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor!

Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kütahya Naşa'da metruk yapılar yıkılıyor.




Kütahya’nın Simav ilçesine bağlı Naşa beldesinde kent yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede kentin çehresinin değişmesi için 2016 yılında imar çalışmaları başlamıştı. 

 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Kütahya Naşa bölgesinde yıkılması ve yenilenmesi gereken evler Belediye tarafından yıkılıyor. Naşa Belediye Başkanı Kadir Bütüner, bölgedeki yıkım çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 

 

Kadir Bütüner, tehlikeli durumda ve kullanılmayan metruk evlerin yıkımına başladıklarını açıkladı. Başkan Bütüner, "İmar planı ve imar planına esas jeolojik ve jeoteknik imar planı ve revizyon çalışmaları belediyemiz ve Naşa için çok önemli bir yatırım hizmetidir" diye açıklamalar da yapmıştı. 

 


Bütüner, “Belediyemize ait iş makinaları ile 10 ev de başlattığımız yıkım çalışmalarını yaparken, öncelikle vatandaşların can güvenliğini dikkate alıyoruz'' diye konuştu. 


Geri Dön