11 / 05 / 2024

trabzon konağı nereye yapılıyor

trabzon konağı nereye yapılıyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 Proje' vaadi içerisinde alan bir proje daha hayata geçiyor. Konaklar Mahallesi'nde, tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon Konağı’nın yapımına başlandı...

Trabzon Tarihi Kundupoğlu Konağı'nın restorasyonu tamamlanıyor!

Trabzon'da sivil mimarinin en eski örneklerinden olan Kundupoğlu Konağı restorasyon çalışmalarında son aşamaya gelindi.

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat Hükümet Konağı projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Akçaabat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı başlıyor!

Trabzon Arsin hükümet konağı inşaatı yakında başlayacak. Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, hükümet konağını yapacak yüklenici firma ile belediye binasında bir araya geldi. 

TOKİ Trabzon Şalpazarı hükümet konağı ihalesi yarın!

TOKİ Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlenmesi İşi yapım işi ihalesi yarın saat 15:00'te gerçekleştirilecek. 

TOKİ Trabzon Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesi 12 Temmuz'da!

Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Temmuz tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Trabzon Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Trabzon Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Trabzon İli Arsin İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Arsin'e hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Trabzon Arsin Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Trabzon Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

Trabzon'daki Taşkın Konak restore edildi!

Kentteki tarihi yapıları restore eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ortahisar'da yer alan Taşkın Konağı restore etti.

Trabzon'a Fatih Safitürk Kent Konağı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı dördüncü oturumu Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

trabzon konağı nereye yapılıyor Haberi

trabzon konağı nereye yapılıyor


Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 Proje' vaadi içerisinde alan bir proje daha hayata geçiyor.


Konaklar Mahallesi'nde yapımı devam eden ve tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon Konağı’nın yapımına başlandı. 2 bodrum kat, zemin kat ve 1 normal kattan oluşan Trabzon Konağının taban alanı 318 metre kare. Toplam inşaat alanı bin 273 m2 olacak kent konağında 3 adet spor salonu, çocuk oyun odası, dikiş nakış, müzik, bilgisayar ve resim atölyeleri bulunuyor. Engelsiz özelliği de bulunan Trabzon Konağı'nın yapım süresi ihale şartnamesinde 300 gün olarak belirlendi. Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim öncesi verdikleri vaatleri bir bir yerine getirdiklerini kaydederek, 61 Proje içerisinde yer alan Trabzon Konağı’nın yapımına başladık. Tamamlandığında çok yönlü olarak hizmet verecek Trabzon...