04 / 05 / 2024

trabzon okul inşaatı

trabzon okul inşaatı

Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde inşa edilen Teknik Anadolu Lisesi inşaatı hızıyla devam ediyor. Okulun gelecek eğitim ve öğretim yılında açılacağı belirtildi.

1945'te İstanbul'da yapılacak 16 okul inşaatı için 70 milyon lira harcanmış

1945 yılında İstanbul'da 16 yeni sanat okulunun yeri belirlenerek inşaat çalışması için 70 milyon lira bütçe ayarlanmış.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Trabzon'da 10 bin kişinin ibadet edeceği caminin kaba inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da aynı anda 10 bin kişinin ibadet edebileceği caminin kaba inşaatı tamamlandı. Caminin kubbesine 561 santimetrelik alemi takıldı.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin 1.1 milyar TL'lik ihalesini Kalyon İnşaat aldı!

Trabzon Şehir Hastanesi'nin yapımı için yaklaşık 1.1 milyar TL'lik ihaleyi Kalyon İnşaat kazandı. İmzalanan sözleşmeye göre hastane inşaatının 2023'ün başına kadar bitirilmesi planlıyor.

Trabzon'da inşaat işçisi 9. kattan düştü!

Trabzon Ortahisar'da bir inşaatın 9’uncu katından düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi. 

Tamamlanamayan ve inşaatı devam eden okul binaları TBMM'de!

Türkiye genelinde taahhüt edilen süre içinde tamamlanmamış ve inşaatı devam eden okul binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kastamonu'da bir inşaat işçisinin hayatını kaybetmesi meclis gündeminde!

Kastamonu'da bir okul inşaatı sırasında bir işçinin hayatını kaybetmesi ve iş güvenliğine yönelik denetimler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...  

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

trabzon okul inşaatı Haberi

trabzon okul inşaatı

Milli eğitim bakanlığı tarafından Trabzon’un Çarşıbaşı İlçesinde geçen sene inşaatına başlanan Teknik Anadolu Lisesi inşaatı var hızıyla devam ediyor. Okulun inşaatını üstlenen yapımcı firma Gragoğlu İnşaat şirketinin sahibi işadamı Aydın Kalma, okulun gelecek eğitim ve öğretim yılında öğrencisine kavuşacağını ve bunun için de gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.  


İşadamı Aydın Kalma, okulun yeni eğitim ve öğretim yılına kavuşturulacağını belirterek şunları söyledi, “Çarşıbaşı Teknik Anadolu Lisesi Okulunun inşaatına geçen sene içerisinde başladık. 


Başlangıçta kötü hava koşullarına rağmen her türlü özverimizi göstererek eğitim yuvamızı son aşamasına getirdi. Yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okulu teslim etme tarihimiz 2017 Haziran ayı sonu. Sözleşmemiz bu şekilde ama zamanından önce eğitim yuvasını bitirmeyi amaçlıyoruz. 


Çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. İdare bu işin üzerine hassasiyetle duruyor ve bizlere...