17 / 05 / 2024

Trabzon Otelcilik iletişim

Trabzon Otelcilik iletişim

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Gür, Fatih Gür ve Abdullah Gür ortaklığında kuruldu.

Sürmene Akik Evleri iletişim bilgileri!

Sürmene Akik Evleri projesi Trabzon İl'inde yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Sürmene Akik Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Şehri Naz Evleri iletişim bilgileri!

Şehri Naz Evleri Trabzon İl'i Yomra İlçe' sinde bulunuyor. Toplam 400 adet daireden oluşan projede daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Şehri Naz Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sürmene City Evleri iletişim bilgileri!

Trabzon İl'inde yükselen Sürmene City Evleri toplam 110 daireden oluşuyor. 7 bin metrekaresi yeşil alana ayrılan projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Sürmene City Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trabzon Şana Evleri iletişim!

3M İnşaat tarafından inşa edilen Trabzon Şana Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks tiplerinde tasarlandı. Trabzon Şana Evleri iletişim bilgileri haberimizde mevcut.

Söğütlü Towers iletişim!

Trabzon Akçabat 'ta inşa edilen Söğütlü Towers projesi 2 bloktan oluşuyor. 3+1 ve 5+1 dubleks dairelerden oluşan Söğütlü Towers iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.

Trabzon 1461 iletişim bilgileri!

Trabzon 1461 Evleri Baysal İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki 1. etabın 3 bloğu 2016 yılı Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Projenin 1.etabında toplam 290 adet daire yer alıyor. Trabzon 1461 iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir iletişim bilgileri!

Altunkaynak İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir projesinde sauna, kapalı otopark, spor salonları, çocuk parkı, kamelya ve yürüyüş yolları bulunuyor. Trabzon Altunkaynak Vakfıkebir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor

Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri iletişim bilgileri!

Sonay İnşaat imzasıyla yükselen Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri projesinde toplam 32 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salondan oluşuyor. Trabzon Konaklar Mahallesi Tuğra Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Vialand AVM adres ve iletişim!

ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi ile hayata geçirilen Vialand AVM adres ve iletişim detayları haberimizde yayınlanıyor...

Kaşmir Göl Evleri iletişim!

Lokasyon olarak Ankara'da hayata geçirilen Kaşmir Göl Evleri iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Çilek Mobilya iletişim ajansı Data İletişim oldu!

Çilek Mobilya, iletişim ajansı olarak Data iletişim ile çalışmaya karar verdi...

Koru Florya Evleri iletişim!

Florya'da 280 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Koru Florya Evleri iletişim için 444 8 252 numaralı telefonu arayabilirsiniz...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Trabzon Otelcilik iletişim Haberi

Trabzon Otelcilik iletişim

Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 9 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necati Gür, Fatih Gür ve Abdullah Gür ortaklığında kuruldu.


Trabzon Otelcilik Ve Turizm Anonim Şirketi konusu:
Otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj pastane lokanta kafeterya çay bahçesi gibi konaklama, dinlenme,gezme eğlenme,yiyecek ve içecek yerleri komple turistik tesisler,yüzme havuzu hamam sauna turistik alanlar otoparklar su sporları kış sporları doğa sporları dağ turizm kaplıca turizmi açık ve kapalı spor salonları,gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting su kayağı yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetle için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir.devir alabilir, inşa edebilir veya satın alabilir. satabilir işletebilir....