15 / 05 / 2024

trabzon park yatırımları

trabzon park yatırımları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.

Trabzon'a 4 milyon TL'lik spor temalı park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Üniversite Mahallesi’nde şehre kazandırılan Spor Temalı Park’ın inşaatı tamamlandı.

Trabzon Karşıyaka Parkı tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a değer katmaya devam ediyor. Trabzon’a onlarca yeni yaşam alanı kazandıran Büyükşehir Belediyesi, mahallelerin taleplerine de anında yanıt cevap veriyor.

Trabzon Karşıyaka Mahallesi’ne yeni park!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortahisar ilçesinin Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen parkın yapımı tamamlandı. Toprak Sitesi önünde 700 m2 alan üzerine yapılan park mahallelileri mutlu etti.

Trabzon Büyükşehir yatırımları tam gaz!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehrin  ihtiyaçlarına yanıt verecek yatırımları sırası ile inşa etmeye devam ediyor.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon yatırımlarını anlattı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Meydan Parkı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti.Erdoğan,  yatırımları hakkında açıklama yaptı.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Cahit Turan Trabzon yatırımlarını değerlendirdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turan ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon yatırımlarını inceledi.

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Çaykara yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Çaykara yatırımlarını değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Tonya yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tonya yatırımlarını anlattı. Gümrükçüoğlu Tonya’da altyapıdan üstyapıya her alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Rasim Güntekin: Trabzon'da yatırımcıyı kaçırıyorlar!

Rasim Güntekin, dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz’ın isteği üzerine Trabzon’a otel kurdu. Yeni yatırımlar düşünüyordu. Ama yapılan haksızlık canına tak etti. Şimdi ise “Çok sevdiğim şehrimi terk etme noktasına geldim” diyor…

Trabzon'a 270 milyon liralık tesis yatırımı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

trabzon park yatırımları Haberi

trabzon park yatırımları


Trabzon Büyükşehir Belediyesi, okulların bahçelerini çocuk parklarıyla donatıyor. Bu şekilde son 2 yılda 24 adet oyun parkı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’a her yıl en az 10 oyun parkı kazandırmayı planlıyor.


Konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede son 2 yıl içerisinde 500 bin TL maliyetle 24 adet oyun parkı inşa ettiklerini ifade eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu alanda çalışmalarına hızla devam edeceklerini kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “İlimizin dağınık yerleşim yapısı ve dağlık coğrafyası çocuklarımızın boş zamanlarında eğlenebilecekleri yeteri kadar çocuk oyun alanı oluşturulmasını güçleştirmektedir.


Bu sorunu okullarımızın bahçelerinden yararlanarak çözebileceğimiz düşüncesindeyiz. Nitekim kaymakamlıklarımızın ve okullarımızın talepleri ile son iki yılda ilçelerimizdeki okul bahçelerine 500 bin TL harcayarak; Ortahisar’da 13, Çaykara’da 3, Sürmene ve Düzköy’de 2’şer, Akçaabat, Yomra, Vakfıkebir...