28 / 04 / 2024

trabzon projeleri 2019

trabzon projeleri 2019

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonlularla bugün hasret gidermenin yanında, şehre kazandırılan toplam yatırım bedeli 1 milyar 365 milyon lira olan 216 projenin toplu açılışını yapacaklarını belirtti.

Trabzon'da 1,3 milyar lira bütçeli 216 proje hizmete alınacak!

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi yaptığı açıklamada, "Trabzonluları, yarın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete alınacak 1 milyar 365 milyon liralık 216 projenin toplu açılış törenine davet ediyorum" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde proje mesaisi başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela Teleferik Projesi ve Çal Mağarası ile ilgili süreçleri masaya yatırdı ve bu projelerdeki yol haritasını belirledi.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Trabzonlulara ucuz konut müjdesinde geri sayım başladı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projeleri için geri sayım başladı. TOKİ'nin merakla beklenen Trabzon projesi Ortahisar ilçesinde inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

Trabzon Araklı'da afetzedeler için inşa edilen konutlar yükseliyor!

Trabzon Araklı Çamlıktepe Mahallesi'nde, 18 Haziran 2019 tarihinde meydana gelen, 8 kişinin yaşamını yitirdiği 2 kişinin de kaybolduğu selden sonra bölgede yapımına başlanan konutların inşaat çalışmaları devam ediyor.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

2019'da kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredileri TBMM'de!

2019 yılında kentsel dönüşüm projeleri için kullanılan banka kredilerine ve kira yardımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon yabancılara konut satışında ilk 10 sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu verilerinde, Türkiye’de 2019'da yabancılara yapılan konut satışında Trabzon 935 konut satışı ile ilk 10 şehir arasında yer aldı...

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

trabzon projeleri 2019 Haberi

trabzon projeleri 2019

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tonya'da turistik eserlerin açılışını yaptıklarını söyleyen Erdoğan, bu eserleri Trabzon'a kazandıran isimlere teşekkür etti. Dört buçuk aylık bir ayrılığın ardından bugün bir kez daha Trabzonlularla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin ve milletin bekası için gözlerini kırpmadan hayatlarını feda eden Trabzonlu şehide ve tüm şehitlere Allah'tan rahmet diledi, alandakilerle şehitler için dua etti.

- 216 projenin toplu açılışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzonlularla bugün hasret gidermenin yanında, şehre kazandırılan toplam yatırım bedeli 1 milyar 365 milyon lira olan 216 projenin toplu açılışını yapacaklarını belirtti.

Trabzon şehir geçiş yolunun, yatırım tutarı 412 milyon lira olan bir bölümünü daha bugün resmen hizmete açacaklarını...