17 / 05 / 2024

Trabzon RTE Stadyumu

Trabzon RTE Stadyumu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin bugün gerçekleştirilen Eylül ayı ilk toplantısında Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, stadyum ve diğer spor tesisleri yapılan alana, Akyazı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksi adının verilmesini önerdi.

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Atilla Ataman'dan Trabzon Millet Bahçesi açıklaması!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi I. Başkan Vekili Atilla Ataman, Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı bölgede yapılacak olan millet bahçesi ve amatör spor kulüplerinin ihtiyaçlarına yanıt verilmesi hususunda değerlendirmeler yaptı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi 29 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Trabzon İli Ortahisar İlçesi (Eski Avni Aker Stadyumu Yeri) Millet Bahçesi İle Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Mart 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Trabzon Beşikdüzü Stadyumu 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eylül 2016’da gerçekleşen sel felaketi sonrasından kullanılamaz halde olan Beşikdüzü İlçe Stadyumu, yeniden yapılması için 7 Şubat günü ihaleye çıkıyor.

Trabzon Akyazı Stadyumu, Antalyaspor maçına yetiştirilecek!

Açılışı için geri sayıma geçilen Trabzonspor’un yeni stadı 11. haftada tam olarak hazır hale getirilecek.

Akyazı Stadyumu bağlantı yolları yıl sonunda tamam!

Ulaştırma, Denizlik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte yapım çalışmaları hızla devam eden Kanuni Bulvarı Yıldızlı Kavşağı ve Akyazı Stadyumu bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Trabzon Akyazı Stadyumu ne zaman açılacak?

Trabzonspor'un yapım aşamasındaki Akyazı Stadı'nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın, sosyal medyadan taraftarların sorularını yanıtladı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona yaklaşıldı!

TOKİ tarafından Trabzon'da deniz doldurularak, dolgu zemini üzerine inşa edilen Akyazı Spor Kompleksi'nde sona yaklaşıldı.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda son durum ne?

Özgür Düşünce Gazetesi köşe yazarı olan Hayrettin Albayrak bugünkü yazısında Alikahya’daki yeni stadyumu anlattı. İşte yeni stadyumdaki son durum....

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda sona gelindi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Akyazı Spor Kompleksi'nde sona gelindiğini açıkladı. Turan, Akyazı Spor Kompleksi için çim saha, koltuk ve skorbord ihalelerinin yapıldığını bildirdi.

Trabzon Akyazı Stadyumu'nda geri sayım başladı!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta Akyazı Stadyumu'ndaki son gelişmeler ile ilgili bilgi verdi. Usta geri sayımın başladığı Akyazı Stadyumu’yla ilgili önemli sorunların geride kaldığını, işlerin hızlandırıldığını açıkladı.

Trabzon Akyazı Stadyumu için durum değerlendirmesi yapıldı!

Trabzon Akyazı mevkiinde yapım çalışmaları aralıksız olarak devam eden stadyum ve spor tesisleri için bir koordinasyon toplantısı yapıldı.

Trabzon RTE Stadyumu Haberi

Trabzon RTE Stadyumu

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Eylül ayı ilk toplantısı, Belediye Meclis Salonu'nda bugün gerçekleştirildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Büyükşehir Belediyesi'nin son iki aylık çalışmaları hakkında Meclis üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirdi.


Bilgilendirme konuşmasının ardından Meclis'e sunduğu dilekçeyi okutan Başkan Gümrükçüoğlu, Akyazı'da stadyum ve diğer spor tesislerinin yapılmakta olduğu alana, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin verilmesini talep etti.


Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu



Yapanı da yaptıranı da Erdoğan'dır!


Söz konusu talebi ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, inşası hızla devam eden stadyum ve diğer spor tesislerini Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a kazandırdığını ifade ederken, "Bu tesislerin yapanı da yaptıranı da Recep Tayyip Erdoğan'dır" dedi.





Stadyum ve spor tesisleri ile ilgili süreci kamuoyuna hatırlatan...