28 / 04 / 2024

Trabzon sahil dolgu 2017

Trabzon sahil dolgu 2017

Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin yapımında sona geliniyor.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin inşaatı hızla yükseliyor

Trabzon’da Şenol Güneş Spor Kompleksi’nin yanındaki dolgu alanında yapımı süren 900 yataklı Şehir Hastanesi’nin inşaatının hızla yükseldiği açıklandı. 

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Trabzon Ganita-Faroz Sahil Bandı Kentsel Tasarım Projesi için imzalar atıldı! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Ganita-Faroz Sahil Bandı Düzenlemesi Kentsel Tasarım Projesi için imza töreni düzenlendi.

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Trabzon yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ başta olmak üzere Pazarkapı kent meydanı, Ganita sahil düzenlemeleri, Gülcemal ve Boztepe ile ilgili yatırımları masaya yatırdı.

Trabzon Yatırım Adası'nın ihalesi 17 Eylül'de!

Türkiye’nin 5’inci endüstri bölgesi olacak Trabzon Yatırım Adası'nın yasal altyapısı tamamlandı. Trabzon-Arsin’de dolgu alan üzerinde kurulacak projenin ihalesi 17 Eylül’de gerçekleşecek.

Trabzon Gülcemal Projesi üç etap halinde tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl yaptığı açıklamada Trabzon Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinin, Trabzon için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Rize'de otopark sorunu çözülüyor!

Rize'de otopark sorunu çözmek amacıyla Rize Belediyesi, sahil dolgu alanında 700 araçlık açık otoparkı hizmete açmaya hazırlanıyor...

Trabzon Gülcemal projesi 3 etapta tamamlanacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, vatandaşlarla buluştu. Gümrükçüoğlu, sahil dolgu alanında inşa edilecek olan Gülcemal projesinden bahsetti.

Beykoz sahiline dolgu yapılıyor!

İstanbul büyükşehir belediyesi’nin (İBB) yürüttüğü sahil düzenleme çalışmaları dahilinde Beykoz sahiline dolgu yapılacak..

Trabzon sahil dolgu projesinde sona geliniyor!

Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi birinci etabında inşa edilen mendireğin yapımında sona geliniyor.

Trabzon Yomra’daki sahil tesisleri yıkılıyor!

Trabzon’un Yomra ilçe sahilinde deniz kenarına kurulan ve insanların ihtiyacına koşan sahil tesislerinin yıkımı başladı. Yıkım, Trabzon Valiliği tarafından gerçekleştirilecek.

Trabzon Gülcemal projesinde son durum!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilmekte olan Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi kapsamında 1. etap (Beşirli) tahkimat çalışmaları tamamlandı.

Trabzon sahil dolgu 2017 Haberi

Trabzon sahil dolgu 2017

Gülcemal Projesi ile ilgili bilgiler veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ‘Gülcemal’ isminin tarihi önemine dikkat çekti. Söz konusu projenin Trabzon için dev bir proje olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, “Gülcemal, Trabzon ebatlarında bütçelerin zorlandığı bir büyük projedir ama bizim için bir sevdadır. ‘İsmi ile müsemma’ diye adlandırabileceğimiz sembolik ve çok güzel bir ismi vardır. Gülcemal tarihteki bir gemimizdir. Balkan Savaşı’nda ve sonrasındaki mübadelelerde insanlarımızı Batı Trakya sahillerine, orada olanları da Karadeniz’e taşımıştır. Bu tarihi ismin hatırasına ithafen oradaki büyük dolgu ve kazanım alanının ismi ‘Gülcemal’ olarak belirlenmiştir” dedi.


Gülcemal birinci etapta dolgu çalışmalarının tamamlandığını ve peyzaj ihalesinin yapılarak buranın en güzel şekilde Trabzon’a kazandırılacağını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesinde, Beşirli Mahallesi’nin önünde 250 bin m2’lik alanın...