18 / 05 / 2024

trabzon spor stadı ihalesi

trabzon spor stadı ihalesi

Orhan Fevzi Gümrükçoğlu, Akyazı Spor Kompleksi için 800 bin metrekarelik dolgu alanının tamamlandığını, 40 bin seyirci kapasiteli stat inşaatı için ön yeterlilik ihalesinin yarın yapılacağını ifade etti...

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Karşıyaka Spor Kulübü’nün eski ilçe stadı ve tesis hayalleri suya düştü!

İzmir Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı yapımını istedikten sonra eski İlçe Stadını ve Yalı Tesisleri’ni yıktırıp arazide zemin güçlendirme yaptıracakken ruhsat çıkmayan iki ihale de Büyükşehir Belediyesi'nin davasıyla iptal oldu.

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadı yenilendi!

Şanlıurfa Karaköprüspor'un stadının TFF standartlarına uygun hale gelmesi için başlatılan yıkım çalışmaları tamamlandı. Yenilen yeni statta ilk maç yarın oynanacak.

Trabzon Beşirli Spor Temalı Park 26 Ekim’de ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli Spor Temalı Park'ın ihalesini 26 Ekim'de gerçekleştirecek.

Trabzon'a yeni spor salonu!

Trabzon'da 2011 EYOF için yapılan tenis kortu, şehir merkezinin spor salonu ihtiyacının karşılanması için 3 bin 500 seyirci kapasiteli uluslararası müsabakaların yapılabileceği çok amaçlı salona dönüştürüldü 

Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta açılacak!

Akhisar'da inşa edilen Spor Toto Akhisar Stadı 28 Ocak'ta Teleset Mobilya Akhisarspor, Antalyaspor mücadelesiyle açılacak. 

Trabzon'a spor tesisi yatırımları!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı'nın ihalesi sonuçlandı!

Spor Toto Akhisar Stadı ve Spor Salonu'nun ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 71 milyon 240 bin lirayla en düşük teklifi veren May İnşaat kazandı.

Kırşehir Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacak!

Kırşehir Çınar Gazetesi köşe yazarı olan Avşar Cihan bugünkü yazısında yeni yapılan statları ve stat projelerini anlattı. Cihan, Kırşehir'deki Ahi Stadı'nın yerine spor salonu yapılacağını söyledi.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Trabzon Akyazı Stadı 21 Kasım'da açılacak!

Trabzonspor’da yapımına 2013’te başlanan Akyazı Stadı’nda sona gelindi. Türkiye’nin deniz doldurularak inşa edilen ilk stadyum olma özelliğine sahip Akyazı 21 Kasım’daki Antalya maçıyla hizmete girecek.

trabzon spor stadı ihalesi Haberi

trabzon spor stadı ihalesi

Akyazı Spor Kompleksi'nin inşa edileceği deniz dolgu alanında incelemelerde bulunan Gümrükçoğlu muhabirine dolgu çalışmaları ve yapılması planlanan kompleks için açıklamalarda bulundu.


Gümrükçüoğlu, mutlu sonların birincisine yaklaşmış bulunduklarını belirterek, ''Akyazı Spor Kompleksi Kültür ve Turizm Alanı için sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, daha önce Trabzon halkına kıyı kenar kanununda gerekli düzenlemeyi yapacağını vaat etmişti ve onu yaptı. Onun arkasından yine bu konuyu yerel ve ulusal dinamikler, iş dünyası halledemedi. Bunun üzerine sayın Başbakanımız Erdoğan, bütün Türkiye sevdalığının yanı sıra Karadeniz ve Trabzon sevdalılığını da göstermiş oldu ve o zaman TOKİ Başkanımız olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar'ın Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün talep yazısı üzerine hazırladığı 'olur'a 17 Şubat 2010'da 'olur' imzasını attı'' dedi.


Bunun ardından dolgu ihalesinin yapıldığını ve dolgunun tamamlandığını...