06 / 05 / 2024

trabzon stadı temel atma töreni ne zaman

trabzon stadı temel atma töreni ne zaman

Trabzon'da büyük gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın Akyazı projesinin temelini atacak, ardından Avni Aker'de Eskişehirspor maçını izleyecek. Trabzonspor’un özlemle beklediği Akyazı projesinin temel atma töreni yarın gerçekleşiyor...

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Trabzon Millet Bahçesi 2020'nin ikinci yarısında tamam!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eski Avni Aker Stadı’nın yer aldığı bölgede inşaatına  başlanılan Millet Bahçesi çalışmalarını yerinde denetledi.

Hüseyin Avni Aker Stadı 22 milyon TL'ye millet bahçesi olacak!

Trabzon'da bulunan Hüseyin Avni Aker Stadı'nın millet bahçesine dönüştürülmesi için 21 milyon 956 bin TL harcanacak. İnşaat çalışmaları Aslanlar İnşaat ve Enam İnşaat tarafından yürütülecek.

Trabzon Şehir Hastanesi 32 ayda tamamlanacak!

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş, Trabzon Şehir Hastanesi’nin yer tahsisi ve ihale sürecinin tamamlanmasının ardından 30-32 aylık süre içinde tamamlanacağını söyledi.

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Hüseyin Avni Aker Stadı yıkılıyor!

Trabzon Valisi Yavuz: "Avni Aker Stadı'nın temsili yaşatılması için uygun bir bölümü yıkılmadan bırakılacak ve hatıraların yaşatılmasına vesile olacaktır" dedi.

Ordu stadının temel betonu döküldü!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz: "UEFA standartlarında, 20 bin seyirci kapasiteli, 102 milyon lira maliyetindeki yeni Ordu stadının ilk temel betonu döküldü. Hayırlı olsun" dedi.

Trabzon Ortahisar Belediyesi binası yeniden inşa edilecek!

Trabzon'un önemli projeleri arasında yer alan Ortahisar Belediyesi ve Ortahisar Kaymakamlığı Hizmet Binalarının temel atma töreni yapılacak.

Akyazı Şenol Güneş Stadı'nda onarım başladı!

Trabzon'un yeni stadı Şenol Güneş Kompleksi´nin çatısı rüzgardan zarar gördü. Kuzey tribün girişinde yer alan bazı duvarları yıkılan statta onarım çalışmaları başladı.

Trabzon Akyazı Stadı, Katar Emiri ile açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon Akyazı Stadını Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al Sani ile birlikte açacak.

Trabzon Akyazı Stadı 18 Aralık'ta açılacak!

Trabzon'da inşa edilen Akyazı Stadı'nın açılış töreninin 18 Aralık'ta yapılması planlanıyor.

Giresun Çotanak Arena Stadı'nın temeli yarın atılacak!

Giresun Çotanak Arena Stadı'na ilk harcı, projenin mimarı Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli dökecek. Saat 14.00'de Aksu mevkiinde gerçekleştirilecek temel atma törenine tüm Giresunluların davetli olduğu belirtildi.

trabzon stadı temel atma töreni ne zaman Haberi

trabzon stadı temel atma töreni ne zaman

Trabzon'da büyük gün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yarın Akyazı projesinin temelini atacak, ardından Avni Aker'de Eskişehirspor maçını izleyecek.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bordo-Mavililer’e yapılacak 41 bin 513 kişilik Akyazı Stadyumu’nun temelini atacak.. Stadyum 2015-2016 sezonuna yetiştirilecek ve yaklaşık 200 milyon Türk Lirası’na mal olacak. Bugün Trabzon’a gelecek Başbakan, Meydan Parkı’nda halka hitap edecek, bir gün sonra da Trabzonsporlular’ın heyecanla beklediği stadın temeli için Akyazı Beldesi’ne geçecek. Tören sonrası Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun, Başbakan Erdoğan ile özel bir görüşme yapması bekleniyor.


Legia maçına yetişmişti


Görüşme sonrası ise ikilinin adresi Hüseyin Avni Aker Stadı olacak. Başbakan Erdoğan ile başkan Hacıosmanoğlu, Trabzonspor-Eskişehirspor mücadelesini tribünden birlikte izleyecek. Hatırlanacağı üzere Başbakan Erdoğan, Trabzonspor’un Polonya deplasmanında Legia Varşova ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi maçının son 5 dakikasını yetişme...