05 / 07 / 2024

Trabzon su hatları

Trabzon su hatları

Trabzon Büyükşehlr Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon'İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), kent sakinlerine daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Trabzon İnteraktif Taşkın Müzesi'nin inşaatı tamamlandı!

Trabzon'da, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından yapımına Kasım 2019 tarihinde başlanan "İnteraktif Taşkın Müzesi" tamamlandı.

Depremde Avrupa Yakası'ndaki su hatları daha çok hasar görecek!

Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız'ın hazırladığı "İstanbul'da Depremde Su Temini ve Çevre Sağlığı" başlıklı rapora göre içme suyu hatları tehlike altında...

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

Trabzon'da imar barışında yalan beyanda bulunanlar yandı!

Başvuruları 31 Aralık'a uzatılan imar barışına başvurular devam ediyor. Trabzon'da imar barışında yalan beyanda bulunanlar hakkında suç duyurusunda bulunulacak.

Trabzon'a 3 yeni Uzungöl geliyor!

Orman Genel Müdürlüğü, Devlet Su İşleri ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü Trabzon'daki Uzungöl gibi 3 yeni tabiat turizm merkezi için düğmeye bastı.

Trabzon'a 15 milyon liralık yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 15 milyon lira tutarındaki 9 adet yatırım müjdesi ile Trabzon’a geliyor.

Trabzon Doğal Yaşam Alanı projesinin inşaatı bitti!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Orman ve Su İşleri Bakanlığının katkısıyla yürüttüğü yaklaşık 4,5 milyon lira maliyete sahip "Doğal Yaşam Alanı ve Sokak Hayvanları Bakım Merkezi"nin inşaatı btti.

Kocaeli'de hafriyatlarla yeni dinlenme alanları oluşturuluyor!

Hızla büyüyen ve gelişen kent Kocaeli’de inşaatların, yolların, elektrik, su hatlarının, parkların yapımı esnasında ortaya çıkan hafriyatlar kentin güzelleştirilmesinde rol alıyor.

Trabzon Uzungöl'de kaçak inşaat yapanlara kısmi af!

Trabzon'un Çaykara İlçesi'ne bağlı turizm beldesi Uzungöl'de "imar kanunu ile kültür ve tabiat varlıklarına muhalefet" suçundan 2-4 yıl arasında hapis cezasına çarptırılan yaklaşık 700 işletmeci ve konut sahibi, kısmi af sayesinde cezaevine girmekten kurtuldu.

KKTC Su Temin Projesi dört yılda tamamlandı!

KKTC Su Temin Projesi kapsamında Ada'ya ulaşan suyun dağıtımı için inşa edilen Girne ve Dipkarpaz Bölgesi İçme Suyu İsale Hatlarını tamamladı. Türkiye'den iletilen içme suyu Ada'nın her noktasına ulaştı.

Trabzon Büyükşehir'den vergi borcu uyarısı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin vatandaşlardan alacaklı olduğu içme suyu ve atık su borçları ile emlak, ilan-reklam ve çevre temizlik vergileri dâhil tüm vergiler, harçlar ve ücretlerin yapılandırılmasının sonlanmasına 9 gün kaldı.

Trabzon'a 270 milyon liralık tesis yatırımı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Trabzon su hatları Haberi

Trabzon su hatları


Trabzon Büyükşehlr Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon'İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), kent sakinlerine daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda merkez Ortahisar ilçesl'nin Soğuksu, Aktoprak, Bengisu ve Beştaş mahalleleri İle Spor Lisesi'ne içme suyu sağlayan depolara giden eski terfi hatlarının yenilenmesi tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehrin yağmur ve kanalizasyon sularının ayrı olarak deşarj edilmesi, içme suyu şebekesinin yenilenmesi projelerinin tamamlandığını ve bu dönemde yapım çalışmalarına başlanacağını belirtti. Gümrükçüoğlu ayrıca, atık sular için biyolojik arıtma tesislerinin yapılması amacıyla proje çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.



Karadeniz'in...