06 / 05 / 2024

trabzon Tabakhane kamulaştırma çalışmaları

trabzon Tabakhane kamulaştırma çalışmaları

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan kamulaştırmalardan dolayı hak sahiplerine 214.5 milyon TL ödendi.

Trabzon Tabakhane'de 571 bina yıkıldı!

Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesinde yıkım çalışmaları son sürat devam ediyor. Projede 656 binanın kamulaştırma işlemi tamamlanırken 571 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Tabakhane'de kamulaştırma ve yıkımlar devam ediyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar devam ediyor. Tabakhane'de bugüne kadar 546 binanın kamulaştırılması tamamlanırken, 338 binanın yıkımı gerçekleştirildi...

Trabzon Ortahisar için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon ili, Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi için kamulaştırma yapılacak!

Trabzon ili Ortahisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Of için acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Of'ta yer alan bazı taşınmazlar için Of Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Ortahisar'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Ortahisar'da yer alan bazı taşınmazlar için Trabzon Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Çaykara için acele kamulaştırma!

Trabzon Çaykara'da yer alan bazı taşınmazlar için Çaykara Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Trabzon Araklı'da acele kamulaştırma kararı!

Trabzon Araklı'da 14 gayrimenkul hakkında acele kamulaştırma kararı alındı. Acele kamulaştırma  Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak...

3 ilde doğalgaz hattı için acele kamulaştırma!

Rize, Trabzon ve Kastamonu illerinde inşa edilecek doğalgaz boru hattı projeleri için acele kamulaştırma kararı alındı..

4 ilde 55 alan için acele kamulaştırma kararı!

Adana, Erzincan, Kayseri ve Trabzon İllerinde acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı..

8 ilde kamulaştırma kararı!

Bazı illere ilişkin kamulaştırma kararları Resmi Gazete'de yer aldı. İstanbul'un Silivri ile Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçelerinde inşa edilecek termik santraller ile Adıyaman, Çanakkale, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Tokat ve Yozgat'ta HES ve RES yapımı için bazı taşınmazlar kamulaştırılacak.

Trabzon Katlı Otopark Projesi için 25 milyonluk kamulaştırma!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, katlı otopark inşaatı için kamulaştırma çalışmalarını tamamladı. Yavuz Selim Bulvarı'ndaki kamulaştırmalar 25 milyon TL'ye mal oldu...

TOKİ Trabzon'da kamulaştırma yapmayacak!

TRABZON genelinde devam eden kentsel dönüşüm projelerinde kamulaştırma bedellerinin çok yüksek olması ve beklenenden fazla maliyetin ortaya çıkması nedeniyle TOKİ ve Trabzon Büyiikşehir Belediyesi radikal bir karar aldı.

Trabzon Çömlekçi'de 132 binanın kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin birlikte yürüttüğü Çömlekçi kentsel dönüşümünde kamulaştırılan binaların yıkımları sürüyor.132 binanın kamulaştırılarak yıkılacağı Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanında 132 binanın kamulaştırma işlemleri

Trabzon, Karaman, Elazığ ve Bursa'da acele kamulaştırma!

Trabzon, Karaman ve Elazığ illerinde kurulacak hidroelektrik santralleri ile Bursa İlinde kurulacak rüzgâr enerjisi santralinin yapımı amacıyla belirlenen parsellerde acele kamulaştırma yapılacak. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

trabzon Tabakhane kamulaştırma çalışmaları Haberi

trabzon Tabakhane kamulaştırma çalışmaları

Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan kamulaştırmalardan dolayı hak sahiplerine toplamda 214.5 milyon lira ödeme yapıldı. Bölgedeki 680 binanın 672’sinin kamulaştırma işlemi tamamlanırken 639 binanın yıkımı yapıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, TOKİ tarafından 27 Şubat’ta rekreasyon yapım ihalesi (Pazarkapı Kavşağını Kanuni Bulvarına bağlayacak olan yol da dahil olmak üzere) yapılacak olan Tabakhane Vadisi, Pazarkapı Kavşağı ile Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) arasındaki kısımda kamulaştırma ve yıkım çalışmaları tümüyle tamamlandı. Tabakhane Vadisi’nde, Pazarkapı Kavşağının kuzey kısmında kalan bölgede ise kamulaştırma ve yıkım çalışmaları son aşamaya geldi. Bu alanda bulunan Kadınlar Pazarı da proje kapsamında yenilenerek en modern şekilde Trabzon’a kazandırılmış olacak. Reşadiye Kavşağı tamamlanmış olan bölgede, bu kavşağın doğu kısmında kalan Devlet Karayolu ve Pazarkapı Kavşağının da...