04 / 05 / 2024

trabzon tesis

trabzon tesis

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, bölgeye yapılan spor yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öztürk, amaçlarının 250 bin kişiye spor yaptırmak olduklarını söyledi.

Trabzon'da 24 tesisin temeli atıldı!

Trabzon'da, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılacak ve yaklaşık 225 milyon liraya mal olacak 24 tesisin daha temeli atıldı...

Karadeniz'e 20 tesis yapılacak!

Doğu Karadeniz Kalkınma Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar tesisleşme projesi üzerinde çalışan Orman ve Su İlleri Bakanlığı, 20 tesis yapacaklarını ifade etti...

TİSKİ 3 yeni tesis kuruyor!

TİSKi, Trabzon'a 3 yeni tesis kazandıracak. Çarşıbaşı, Of ve Şalpazarı ilçelerinde yapımı sürdürülen tesisler 22 mahalleye hizmet edecek.

Hıdırnebi Yaylası'ndaki tesis tahliye edildi!

Trabzon'un Akçaabat ilçesine bağlı Hıdırnebi Yaylası'nda konaklama, restoran ve sosyal alanların yer aldığı bir tesis, Büyükşehir Belediyesine olan kira borcunu ödemediği için tahliye edildi.

Trabzon Şehir Hastanesi ihalesi 22 Haziran'da!

Trabzon Şehir Hastanesi Projesi, T.C. Sağlık Bakanlığınca Kamu Özel İş Birliği Modeli İle Tesis Yaptırılması, Yenilenmesi ve Hizmet Alınması için ön yeterlilik ihalesine çıkarılacak. 

Trabzon tesis yatırımlarında altın çağını yaşıyor!

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Trabzon'un tesisleşmede altın çağı yaşadığını belirtti. Öztürk, son 14 yılda yatırımların arttığını söyledi.

Trabzon'a 270 milyon liralık tesis yatırımı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak için geldiği Trabzon'da basın toplantısı düzenleyen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bakanlığın Trabzon'daki yatırımlarını kamuoyu ile paylaştı.

Trabzon İkizdere'deki arazi tesis yapılmasını bekliyor!

Trabzon İkizdere ilçesinin Çifteköprü Köyündeki turizm arazisi 15 yıldır tesis yapılmayı bekliyor. Özel İdareye ait arazinin değerlendirilmesi istendi.

Trabzon ve Balıkesir'de santral yapımı için acele kamulaştırma!

Trabzon ve Balıkesir illerinde tesis edilecek santrallerin yapımı amacıyla bazı taşınmazların tapuda hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Trabzon'da hidroelektrik santrali projesi için toplantı düzenlenecek!

Arsu Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. tarafından Trabzon İli, Çaykara ilçesinde Hadi Regülatörü ve Hidroelektrik Santrali projesi tesis edilmesi planlanmaktadır. Halkın katılım toplantısı 5 Eylül 2013'te düzenlenecek.

Trabzon Belediye Başkanlığı'ndan 14 milyon 800 TL'ye satılık!

Trabzon Belediyesi'ne ait katlı otopark arsası ile otel, otel müştemilatı ve spor tesis alanı kapalı teklif usulü ile satışa çıkarılıyor...

TOKİ Trabzon'da şifalı bitkiler çay evi yapacak!

Okuldan hastaneye, stadyumdan kütüphaneye,  ticaret merkezine kadar pek çok sosyal tesis ve hizmet binası inşaatı üstlenen  Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Trabzon 'da, 2 adet konaklama tesisi ile şifalı  bitkiler çay evi yapacak

Trabzon'a olimpiyatlar için 510 milyon liralık tesis yapıldı!

Türkiye, adında olimpiyat olan ilk spor organizasyonundan alnının akıyla çıktı. Hükümetin 510 milyon liralık yatırımıyla büyük tesislere sahip olan Trabzon, 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın gerçek galibiydi

Trabzon Defterdarlığı ve Karayolları'dan 49 yıllığına 2 arsa!

Trabzon Defterdarlığı ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü, 2 arsanın üzerine sosyal tesis niteliğinde yurt yapılması şartıyla 49 yıllığına üst kullanım haklarını ihaleye çıkardığını açıkladı

Trabzon'da sosyal tesis imarlı 2 arsa kiraya verilecek!

Trabzon Defterdarlığı ve Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü, Trabzon İli, Merkez İlçesi, Akkoluk Mahallesi, G43-A10-D-2-C pafta, 2415 ile 2413 parselde yer alan sosyalk tesis alanı imarlı 2 arsayı 49 yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tes

trabzon tesis Haberi

trabzon tesis

Son yıllarda yapılan yatırımlar ile çeşitli branşlarda 78 spor tesisine sahip olan ve bu alanda Türkiye'de ilk üç il arasında yer alan Trabzon'da hedef 250 bin kişiye spor yaptırmak.


Tesisleşme açısında büyük yatırımlar yapılan ve spor şehri olarak adlandırılan Trabzon, sahip olduğu 78 tesis ile Türkiye sıralamasında 3. sırada yer alıyor.


Çeşitli spor branşlarında 230 kulüp ile Türkiye'de 10. sırada bulunan Trabzon, profesyonel 20 kulübüyle ülke genelinde 5. sırada.


En büyük çıkışı okul sporlarında yaşayan Trabzon'da geçen yıl 9 bin 800 öğrenci ile Türkiye sıralamasında 72. sırada yer alırken, bu yıl bu rakamı neredeyse üçe katlayarak 26.459 öğrenci ile 11. sıraya kadar yükseldi.


Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, yaptığı açıklamada, Trabzon'un bir spor şehri olduğunu ifade etti.


Öztürk, nüfusu yaklaşık...