02 / 05 / 2024

Trabzon Yomra kentsel dönüşüm projeleri 2016

Trabzon Yomra kentsel dönüşüm projeleri 2016

Trabzon'un Yomra ilçesinde kentsel dönüşümde bu gün itibariyle ilk kazma vuruldu. 537 daire, 24 iş yeri ve sosyal donatı alanlarından oluşacak proje hayata geçirildiğinde Yomra'ya yeni bir ivme kazandıracak.

Belediyeden kaçırılmayacak fırsat! 2 taksitle 16 dükkan satacak! Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor!

Trabzon İli Yomra Belediye Başkanlığı, Trabzon Yomra'da yer alan 16 adet dükkan için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Trabzon Ortahisar 40 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar kentsel döbüşüm projesinin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi 2 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Ortahisar İlçesi Bahçecik Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon Ortahisar projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Eylül'de!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut hayata geçirmeyi hedefleyen TOKİ, Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm projesi ihalesini 2 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon Yomra alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon Yomra alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

Trabzon Ortahisar kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon ekonomisini canlandırmak için belediye olarak kentsel dönüşüm çalışmaları planlıyordu. İlçede çalışmalar sürüyor.

Trabzon'da kentsel dönüşüm için 8.4 milyon TL'lik ödeme!

Trabzon'da kentsel dönüşüm projesi için kamulaştırma çalışması yapılan alanlar için hak sahiplerine 8 milyon 416 bin 225 lira ödeme yapıldı.

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında 27 binanın yıkımına başlandı!

Trabzon'da, Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yıkım çalışmaları başladı...

TOKİ Trabzon Yomra Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Trabzon İli Yomra İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Trabzon Çaykara 85 konut ihalesi yarın!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Trabzon'a 85 konut ve 45 dükkan!

Trabzon Çaykara Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 85 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 9 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Trabzon Yomra kentsel dönüşüm projeleri 2016 Haberi

Trabzon Yomra kentsel dönüşüm projeleri 2016

Yıkımları bizzat kendi kontrolünde gerçekleştiren Belediye Başkam İbrahim Sağıroglu yaptığı açıklamada. 537 daire, 24 işyerinin ve sosyal donatı alanların yapılacağı eski Oymalı Caddesi'nin kentsel dönüşüm projesiyle şık bir görüntü kazanacağını ifade elti. Başkan Sağıroglu,"Eski Oymalı caddemizde bulunan 61 bina için 8.5 Milyon TL hak sahiplerine ödeme yaptık. Bugün itibariyle yıkım işlemini başlattık. Bundan sonraki süreçte ihalesini yapıp projemizi yüce mevlamın izni ile birlikte bu yıl içerisinde başlatmak amacındayız" dedi. 


Düşündükleri projeleri hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını belirten Başkan Sağıroğlu," Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hedeflerimizden bir tanesini çok şükür gerçekleştirdik. Yomramız her geçen gün büyüme kat ediyor. Kentsel dönüşüm projemizle birlikte ilçemiz daha da güzelleşecek. Durmak yok Yomra için çalışmaya devam" diye konuştu. 


Taka




Haber Karadeniz'de Son Nokta Gazetesi'nde şu şekilde yer...