02 / 05 / 2024

Trabzonda 350 metre üstgeçit

Trabzonda 350 metre üstgeçit

Trabzon’da 350 metre uzunluğundaki döner merdivenli üstgeçide, yayaların daha rahat kullanması için düz bir merdiven daha eklenecek..

Azur Konakları'nda daireler 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sivişoğlu İnşaat tarafından Sakarya ili Karasu ilçesinde denize 350 metre uzaklıkta konumlanıyor. Azur Konakları'nda daire fiyatları 1 milyon 800 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor. 

Palladium Cadde - Küçükyalı geliyor!

Nidapark Küçükyalı projesine mağaza, restoran ve kafelerin yer alacağı 350 metre uzunluğundaki alışveriş caddesi Palladium Cadde - Küçükyalı'yı eklendi...

Motto İstanbul iletişim!

Motto İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yükselen projede  teslimler hemen yapılıyor. 

Motto İstanbul'da 55 bin TL peşinatla!

Motto İstanbul projesi Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede yer alıyor. İskanı alınmış Motto İstanbul'da 277 bin TL'lik daireler için 55 bin TL peşinat ödeniyor.  

Taksim 360'ta ilk teslimler başladı! 

Taksim meydanına sadece 350 metre uzaklıkta ve İstiklal Caddesi paralelinde yer alan Taksim 360 projesinde ofis bölümlerinin ilk teslimleri başladı...

Celaloğlu Motto İstanbul ödeme kampanyası yarın sona eriyor!

Motto İstanbul projesi, Ataköy-İkitelli metro hattı ve Bağcılar-Halkalı-Marmaray metro hattının kesişim ve aktarma istasyonu olan Mimar Sinan metro durağına 350 metre mesafede yer alıyor. Projede fiyatlar 277 bin TL'den başlıyor...

Motto İstanbul Projesi Güneşli satılık!

İstanbul Güneşli'de, Basın Ekspres Yolu'na 350 metre mesafede hayata geçirildi. Projede satılık daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor..

Alanya Angels Home fiyat listesi!

Alanya Angels Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Denize 350 metre mesafede bulunan projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor.

Zile Dereboğazı İçme Suyu Barajı'nda tünel çalışmaları başladı!

Zile'nin içme suyunu karşılayacak olan Zile Dereboğazı içme suyu barajı yapım çalışması hızla devam ediyor. Baraj çalışmasında 350 metre uzunluğundaki tünel çalışmasında şuana kadar 200 metrelik tünel kazıldı.

Pavel Smirnov ve Haluk Yavuz, Akasya AVM'ye tırmandı!

3’üncü köprü inşaatına gizlice girerek, 350 metre yükseklikte selfie çeken macera tutkunu Pavel Smirnov bu kez de arkadaşı Haluk Yavuz’la birlikte bir AVM’nin 156 metrelik çatısına tırmandı.

3. Köprü inşaatında 450 Güney Koreli çalışıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün iki yakayı kavuşturmasına yaklaşık 350 metre kaldı. Projede toplam 7 bin 750 kişi çalışıyor ve bunların 450’si Güney Koreli.

Çamlıca TV kulesini kim tasarladı?

Eray Carbajo adındaki mimarlık atölyesi, daha önce aldığı ödüller ve tasarımlarıyla dikkat çekmeyi başardı. İstanbul’daki Çamlıca’da yer alan radyo kuleleri için tasarım yapan atölye, yaklaşık 350 metre boyunda bir kule tasarladı.

Dekon Suadiye Ametist'te 3+1'ler 1 milyon 450 bin TL'ye!

Bağdat Caddesi'ne 350 metre uzaklıkta bulunan projede toplamda 152 daire yer alıyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Trabzonda 350 metre üstgeçit Haberi

Trabzonda 350 metre üstgeçit

Karadeniz Sahil Yolu’nun Faroz Balıkçı Barınağı yakınındaki güzergâhta yaşanan trafik kazalarının ardından yayaların güvenliği için bölgeye üstgeçit yaptırıldı.



Üstgeçidi kullananlar, yolun karşısına geçmek için 50 metrelik mesafeyi yaklaşık 350 metre yürüyerek tamamlamak zorunda kalıyor.Engelli ve yaşlıların daha rahat kullanabilmeleri amacıyla zemini düz olarak yapılan ve her 2 yönünde 3’er kat merpen bulunan üst geçidin oldukça uzun olması nedeniyle ek merpen yapılmasına karar verildi.Ekipler, üstgeçidin her 2 yönünde 15’er metre uzunluğunda ek merpen yapımına başladı. 350 metre uzunluğundaki üstgeçit, 15’er metrelik 2 merpenle 380 metre uzunluğa...