08 / 05 / 2024

Çamlıca TV kulesini kim tasarladı?

Çamlıca TV kulesini kim tasarladı?

Eray Carbajo adındaki mimarlık atölyesi, daha önce aldığı ödüller ve tasarımlarıyla dikkat çekmeyi başardı. İstanbul’daki Çamlıca’da yer alan radyo kuleleri için tasarım yapan atölye, yaklaşık 350 metre boyunda bir kule tasarladı.



SÜPER bikiniden önce birçok farklı tasarımla ödül kazanan Eray Carbajo adındaki mimarlık atölyesi, daha önce aldığı ödüller ve tasarımlarıyla dikkat çekmeyi başardı. İstanbul’daki Çamlıca’da yer alan radyo kuleleri için tasarım yapan atölye, yaklaşık 350 metre boyunda bir kule tasarladı. Tüm anten sistemlerini estetik bir şekilde bir araya getiren radyo kulesinde aynı zamanda geniş bir de seyir meydanı bulunuyor. Ayrıca atölye, belediye, kültür merkezleri ve otel tasarımlarıyla birçok kez dünya çapında ödüller kazandı.


Süper bikinin tasarımında Eray Carbajo tasarım atölyesinden İnanç Eray, Pınar Güvenç, Gonzalo Carbajo, Marco Mattia Cristofori yer aldı. Bikinin malzeme teknolojisini ise Riverside California Üniversitesi’nden Mihri Özkan, Cengiz Özkan, Hamed Bay ve Daisy Patino geliştirdi.


Hürriyet 


Geri Dön