28 / 08 / 2024

Akbank'tan işçiler için flaş açıklama

Akbank'tan işçiler için flaş açıklama

İşçi ve öğrenci vatandaşların ay sonu en fazla kafasına taktığı konulardan biri olan faturalar hakkında Akbank'tan dikkat çeken bir adım geldi.



Enflasyondaki yükselme ve ekonomik sıkıntılar nedeniyle vatandaşlartın artık ödemeye zorlandığı faturalarla ilgili bankalar tarafından kampanyalar yürütülüyor. O kampanyalardan biri de Akbank tarafından başlatıldı.

Akbank, bu kampanya kapsamında ağustos ayı içerisinde yeni fatura talimatı veren müşterilerine 250 TL'ye varan chip-para desteği vereceğini duyurdu. 31 Ağustos’ta sona erecek olan kampanyaya katılmak isteyenler, FATURAC yazarak 4566’ya SMS gönderebilir. Kampanyanın detayları ise şöyle:

1 yeni fatura talimatı: 50 TL chip-para
2 yeni fatura talimatı: 100 TL chip-para
3 yeni fatura talimatı: 150 TL chip-para
4 yeni fatura talimatı: 200 TL chip-para
5 yeni fatura talimatı: 250 TL chip-para

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI VAR

Kampanyaya katılım sağlayabilmek için verilen talimatların yeni olması gerekiyor. Kredi kartından verilen otomatik ödeme talimatları iptal edilip yeniden verilirse kampanyadan yararlanılamayacak. Ayrıca, banka hesabına bağlı talimatlar kampanya kapsamında yer almayacak. 

GEÇERLİLİK SÜRESİ

Kampanya doğrultusunda kazanılan chip-paralar, 5 Eylül itibarıyla müşterilerin kartlarına yüklenecek. Ancak, chip-paraların kullanılabilmesi için otomatik ödeme talimatlarının en az 6 ay boyunca iptal edilmemesi gerekiyor. Aksi takdirde, kazanılan chip-paralar geri alınacak.

Akbank, bu kampanyayla emekli, işçi ve öğrenci gibi tüm müşterilerine önemli bir destek sunuyor. 31 Ağustos’a kadar kampanyaya katılım sağlayarak, fatura ödemelerinizi avantajlı hale getirmek için acele edin

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön