29 / 08 / 2024

Garanti'den bireysel emeklilik konusunda yeni kampanya

Garanti'den bireysel emeklilik konusunda yeni kampanya

Garanti Bankası tarafından bireysel emeklilik konusunda yeni bir kampanya gerçekleştirildi. Açıklamada, "Ayda 1.000 TL'ye BES veya Çocuklara BES yaptırın, Bonus karta özel 1000 TL bonus bizden hediye olsun." ifadelerine yer verildi.



Garanti Bankası'ndan bireysel emeklilik konusunda yeni bir kampanya devreye sokuldu. Banka tarafından konu hakkında gerçekleştirilen açıklama bireysel emeklilikle ilgilenen vatandaşları yakından ilgilendiriyor. 

Garanti Bankası'ndan konu hakkında gerçekleştirilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"

  • 1 Ağustos – 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Garanti BBVA İnternet, Garanti BBVA Mobil ve web sitemiz üzerinden Garanti BBVA Bonus kartı ile kendinize ya da çocuğunuza aylık 1000 TL ödeme ile BES başlatıp hem 1000 TL bonus kazanabilir hem de %30 devlet katkısı avantajından yararlanabilirsiniz! Üstelik birikimleriniz emeklilik fonlarında değerlenirken, birikimlerinizin üstüne bir de fon getirisi ekleneceğini unutmayın!

Garanti BBVA Mobil’e giriş yapıp ‘’başvuru’’ adımından  BES’i seçip hem kendiniz hem çocuğunuz için kampanyaya katılabilirsiniz.

www.garantibbva.com.tr adresinden Garanti BBVA İnternet’e giriş yapıp ‘’başvuru’’ adımından  BES’i seçip hem kendiniz hem çocuğunuz için kampanyaya katılabilirsiniz.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön