02 / 05 / 2024

Eray Carbajo

Eray Carbajo

New York gayrimenkul piyasasındaki büyümeyi tartışmak üzere 19 Ocak 2016’da düzenlenecek, dünyanın önde gelen yabancı sektör liderlerinin katılacağı konferansa Türkiye’den de Eray Carbajo firması katılarak bir ilke imza atıyor.

Çamlıca TV kulesini kim tasarladı?

Eray Carbajo adındaki mimarlık atölyesi, daha önce aldığı ödüller ve tasarımlarıyla dikkat çekmeyi başardı. İstanbul’daki Çamlıca’da yer alan radyo kuleleri için tasarım yapan atölye, yaklaşık 350 metre boyunda bir kule tasarladı.

Yabancılara mülk satışı bıçak gibi kesilen Alanya'da sosyoekonomik kriz kapıda!

ALTSO Başkanı Eray Erdem, yabancılara mülk satışının bıçak gibi kesilmesine neden olan 200 bin dolar krizini değerlendirdi. Erdem, eğer böyle giderse ciddi bir sosyoekonomik kriz ile karşı karşıya kalınabileceğini de sözlerine ekledi.

Geroy Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geroy Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Çiftçi tarafından kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erapolis Prefabrik Ve Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Başaran tarafından kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ese Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Selim Eraslan tarafından kuruldu.

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctn Yapı Taahhüt Hafriyat Nakliyat Temizlik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eray Küçükdere tarafından kuruldu.

Mecha Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mecha Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eray Kayar tarafından kuruldu.

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Tepe Analitik Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Tepe Analitik Mühendislik Anonim Şirketi Ümraniye’de Eray Tepe tarafından Kuruldu!

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fed Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Eray Deli ve Fatih Emre Aydın ortaklığında kuruldu.

Rdm Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Rdm Gayrimenkul Anonim Şirketi Kadıköy'de Eray Erdim tarafından kuruldu.

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Kenet Çatı Ve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Hamdi Kemerci ve Şevri Eray Beyaz ortaklığında kuruldu. 

Eray Carbajo Haberi

Eray Carbajo

Konferansta yer alacak panellerde; New York’taki başarılı gayrimenkul yatırımları ve projeleri, kültürel köprü için önemli oyuncular, açılım ve büyümeyi kolaylaştıran politika ve stratejiler ele alınacak.

Sektörden önemli isimlerin ve meclis üyelerinin konuşmacı olacağı bu etkinlikte, Türk kökenli tasarım ve mimarlık ofisi Eray Carbajo da konuşmacı olarak yer alacak.


New York ve İstanbul’da ofisleri olan, uluslararası projelerde çalışan Eray Carbajo, yabancı bir firma olarak kendi açılım tecrübelerini aktaracak ve yabancı yatırımcılarla çalışırken nelere dikkat edilmesi gerektiğinden bahsedecek.

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası platformda gerçekleştirdiği projeler, aldığı ödüller ile büyük başarılara imza atan Eray Carbajo, Türkiye’yi küresel arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. New York merkez ofisleri ile bölgede önemli projeler yürüten Eray Carbajo, yurt dışında oluşan imkanlarla Türkiye’deki tüm tasarım ve üretici kümelerine...