06 / 05 / 2024

trabzonda toki sahipleri evleri boşaltacak mı

trabzonda toki sahipleri evleri boşaltacak mı

Trabzon Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesinde hak sahiplerine teslim edilen konutlardan yapılan sözleşmeye aykırı davranılarak amacı dışında kullanan 111 konut sahibinden konutu boşaltmaları istendi.

TOKİ Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutu tamamlandı, hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tamamladığı sosyal konutlar için hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi.

TOKİ'nin '100 bin Sosyal Konut Projesi'nde hak sahipleri belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının "100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi"nin kura çekimleri tamamanarak projedeki hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Akgedik'te hak sahipleri indirimi beğenmedi!

Manisa'daki Akgedik TOKİ'nin 2'inci etabında hak sahibi olan vatandaşlar yapılan indirimi yeterli bulmadılar. İndirim teklifini yeterli bulmayan hak sahipleri imza topladı...

TOKİ 50 bin sosyal konut için hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından 67 ilde 140 projede hayata geçirilen 50 bin sosyal konut için kura çekimi tamamlandı ve hak sahipleri belli oldu. 140 projeden 40'ının ise ihalesi gerçekleşti ve inşaatına başlandı.

Bergama’da TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Bergamalılar’ın yıllardır beklediği TOKİ’de hak sahipleri, noter huzurunda çekilen kura sonuçlarıyla belirlendi.

Eskişehir'de TOKİ konutlarının hak sahipleri belirlendi!

TOKİ'nin, Eskişehir'in merkez Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde inşa edeceği sosyal konutların hak sahipleri noter huzurunda gerçekleşen kura çekilişi ile belirlendi...

TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen TOKİ Zonguldak konutlarının hak sahipleri belirlendi. Proje kapsamında 395 konut sahibini buldu...

TOKİ Silivri 2+1 hak sahipleri belirlendi!

TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde alt gelir grubu kapsamında yer alan 934 konutun hak sahipleri belirlendi. 2+1 şeklinde dairelere yer verilen alt gelir grubunda fiyatlar 198 bin TL'den başlıyor. 

TOKİ Zara projesinde hak sahipleri belirlendi!

Zara ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan kinci etap 642 konut için hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Aksaray Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından Aksaray'da hayata geçirilen 807 konutun, hak sahipleri kura ile belirlendi. 

TOKİ Erzincan Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan’ın Akyazı ve İliç'te hayata geçirdiği 351 konutun hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Kütahya Altıntaş Konutları'nın hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Kütahya’nın Altıntaş İlçesi’nde hayata geçirilen 512 adet konutun hak sahipleri belirlendi.

Kastamonu Tosya TOKİ Konutları'nın sahipleri belirlendi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kastamonu’nun Tosya ilçesinde hayata geçirilen 262 konutun hak sahipleri belirlendi.

trabzonda toki sahipleri evleri boşaltacak mı Haberi

trabzonda toki sahipleri evleri boşaltacak mı

Trabzon’da dar gelirliler için Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) arasında imzalanan protokol ile uygulamaya konulan ve Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesinde yapılarak hak sahiplerine teslim edilen konutlardan yapılan sözleşmeye aykırı davranılarak amacı dışında kullanan 111 konut sahibinden konutu boşaltmaları istendi.


Trabzon Valiliği’nden yapılan açıklamada "Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasında imzalanan Protokol ile uygulamaya konulan ’Sosyal Konut Projesi’ kapsamında 396 Konut ilimiz Akçaabat İlçesi Yıldızlı Mahallesi’nde yapılarak tamamlanmış, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalanarak konutlar hak sahiplerine teslim edilmiştir. Ancak, Vakfımız tarafından yazılı uyarı yapılmasına rağmen teslim tarihinden bu güne kadar birçok hak sahibinin konutunda ikamet etmediği, konutunu kiraya verdiği, kendi aralarında yapılan adi sözleşmeler ile konutlarını sattıkları belirlenmiş olup, konutlarında düzenli olarak...