26 / 07 / 2024

Trabzondaki su hatları yenilenecek mi

Trabzondaki su hatları yenilenecek mi

Trabzon Büyükşehlr Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon'İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), kent sakinlerine daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Depremde Avrupa Yakası'ndaki su hatları daha çok hasar görecek!

Su Politikaları Derneği Başkanı Dursun Yıldız'ın hazırladığı "İstanbul'da Depremde Su Temini ve Çevre Sağlığı" başlıklı rapora göre içme suyu hatları tehlike altında...

Kocaeli'de hafriyatlarla yeni dinlenme alanları oluşturuluyor!

Hızla büyüyen ve gelişen kent Kocaeli’de inşaatların, yolların, elektrik, su hatlarının, parkların yapımı esnasında ortaya çıkan hafriyatlar kentin güzelleştirilmesinde rol alıyor.

KKTC Su Temin Projesi dört yılda tamamlandı!

KKTC Su Temin Projesi kapsamında Ada'ya ulaşan suyun dağıtımı için inşa edilen Girne ve Dipkarpaz Bölgesi İçme Suyu İsale Hatlarını tamamladı. Türkiye'den iletilen içme suyu Ada'nın her noktasına ulaştı.

Kocaeli Acısu’yun altyapı problemi çözüldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl içerisinde Kartepe bölgesinde etkili olan sağanak yağışlarda su baskınları ile etkilenen Acısu bölgesinde yağmursuyu ve atık su kolektör hatları, terfi merkezi ve dere ıslahları gerçekleşti

Capex Boru Hatları Altyapı Su Petrol Gaz Elektrik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Capex Boru Hatları Altyapı Su Petrol Gaz Elektrik İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Benjamin Schmill Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Kağıthane'de kuruldu.

KKTC'ye su temini 477 kilometre ana dağıtım hatlarıyla yapılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Mimar Sinan Mühendisler Birliği'nce Üsküdar Evlendirme Dairesi restoranında düzenlenen "Asrın Projesiyle Kıbrıs'a Atılan İmza" konulu programa katıldı.

KKTC Su Temini projesi 29 Ekim’de açılacak!

Türkiye’den KKTC’ye yılda 75 milyon metreküp su verecek olan KKTC Su Temin Projesi'nde son boru hatları eklendi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, projeyi 29 Ekim’de hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Gökhan Demirtaş: Ereğli'de tüm ana su hatları yenilendi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, beldeye üç yeni su deposu yapıldığını ve beraberinde tüm ana su hatlarının da yenilendiğini söyledi.

Ordu Ünye'nin altyapısı yenilendi!

Ünye Saray Caddesinde yenilenen isale hattından artık sular akmaya başladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Saray Caddesinde eskiyen su hatlarına neşter atarak isale ve şebeke hatlarını yeniledi.

Ergene Kara Boru Hatları İhalesi'ne 7 teklif!

Ergene Havzası OSB müşterek atık su arıtma tesislerinde arıtılmış atık suların, Marmara Denizine deşarjını sağlayacak toplama hatları ve derin deşarj sistemi olan, Kara Boru Hatları İhalesi gerçekleşti.

Van Erciş'e AB destekli içme suyu projesi!

Van'ın Erciş ilçesinde, AB'nin hibe desteğiyle yeni depolar, su hatları, terfi merkezi ve su arıtma tesisleri yapılacak. Yüzde 85'i hibe olacak projenin ön çalışmalarına başlandı.

Denizli Acıpayam'ın içme suyu hatları yenileniyor!

Acıpayam'da vatandaşların nitelikli suya kavuşması için ömrünü tamamlamış içme suyu hatları yenileniyor. Kent genelindeki altyapı hizmetlerini devralan Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi, Acıpayam'da çalışma başlattı.

Trabzon'daki su hatları yenileniyor!

Trabzon Büyükşehlr Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon'İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), kent sakinlerine daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Trabzondaki su hatları yenilenecek mi Haberi

Trabzondaki su hatları yenilenecek mi


Trabzon Büyükşehlr Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Trabzon'İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ), kent sakinlerine daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda merkez Ortahisar ilçesl'nin Soğuksu, Aktoprak, Bengisu ve Beştaş mahalleleri İle Spor Lisesi'ne içme suyu sağlayan depolara giden eski terfi hatlarının yenilenmesi tamamlandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, şehrin yağmur ve kanalizasyon sularının ayrı olarak deşarj edilmesi, içme suyu şebekesinin yenilenmesi projelerinin tamamlandığını ve bu dönemde yapım çalışmalarına başlanacağını belirtti. Gümrükçüoğlu ayrıca, atık sular için biyolojik arıtma tesislerinin yapılması amacıyla proje çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.



Karadeniz'in...