22 / 07 / 2024

Trabzondaki yangının nedeni

Trabzondaki yangının nedeni

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çaykara ilçesinde çıkan ve "Mavi Marmara" davasına bakan hakimlerden Mahmut Dinçer'in babası İhsan Dinçer ile bir akrabasının hayatını kaybettiği yangının, mutfak tüpü değiştirilirken çıktığı tahmin ediliyor...

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Yangının en büyük nedeni denetimsiz yapılaşma!

Yangından Korunma Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada; yangın durumunda ticari ve sanayi yapılanımı büyük risk taşıdığım, bu yapıların yangına karşı hem pasif hem aktif yöntemlerle korunmaları ve inşası esnasında denetlenmeleri gerektiğini söylüyor.

İstanbul Üniversitesi'nde yangın!

İstanbul Üniversitesi'nde idari mali işler ve strateji daire arşivlerinin olduğu binada nedeni belirlenemeyen bir yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Mersin Erdemli'de bir fabrikada yangın çıktı!

Mersin'in Erdemli ilçesinde narenciye paketleme fabrikasının yatakhanesinde çıkan yangında 3 işçi öldü, 6 işçi yaralandı. Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin söndürdüğü yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mersin'de ev yangını: 2 yaralı

Mersin'in Toroslar ilçesindeki bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı, ev kullanılamaz hale geldi. Evin kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Mersin'de ev yangını: 2 yaralı

Mersin'in Toroslar ilçesindeki bir evde çıkan yangında dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı, ev kullanılamaz hale geldi. Evin kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Marmaris'te yangın çıktı! Bir site boşaltıldı!

Muğla Marmaris'te çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın nedeni ile 44 dairenin bulunduğu bir site boşaltıldı. Havanın kararması nedeniyle söndürme çalışmaları karadan sürdürülüyor.

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı!

Samsun'da giyim mağazasında yangın çıktı. İlkadım ilçesindeki bir giyim mağazasında çıkan yangında dumandan etkilenen kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın nedeni ile işyerinde büyük çaplı hasar oluştu.

İzmir'de apartmanda çıkan yangın ucuz atlatıldı! Yangının nedeni şaşırttı!

Karşıyaka'da bir apartmanda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. 16 katlı apartmanda camların kırılmasına neden olan patlamanın ardından etrafı saran dumandan, daire sakinleri güçlükle kurtarıldı. İşte patlamanın nedeni...

Ankara Kalesi civarındaki bir binada yangın çıktı!

Ankara Kalesi civarındaki bir binada başlayan ve çevrede bulunan iş yerlerine yayılan yangın, sabaha kadar süren çalışmaların ardından söndürüldü.Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın, çok sayıdaki iş yerinde zarara yol açtı.

Diyarbakır'da hastanede yangın çıktı!

Özel bir hastanenin üst katında başlayan yangın nedeniyle hastalar, ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. Yangın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangının nedeni belirlenemedi.

Adrasan yangınının çıkış nedeni piknikçiler!

Antalya ’nın Kumluca ilçesine bağlı tatil bölgesi Adrasan’ın İnceboyun mevkisinde, önceki gün saat 13.30 sıralarında başlayan orman yangının çıkış nedeninin piknikçiler olduğu tahmin ediliyor.

Karabük'te bir evde yangın çıktı!

Karabük'te Yenimahalle Millet Caddesi üzerinde bir evde yangın çıktı. Yangın nedeni ile 3 ev ve de bir otomobil kullanılamaz hale geldi, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.

Trabzondaki yangının nedeni Haberi

Trabzondaki yangının nedeni

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Çaykara ilçesinde çıkan ve "Mavi Marmara" davasına bakan hakimlerden Mahmut Dinçer'in babası İhsan Dinçer ile bir akrabasının hayatını kaybettiği yangının, mutfak tüpü değiştirilirken yapılan ihmalden kaynaklanmış olabileceğini belirterek, "Olayda bir kundaklama bulgusu gözükmüyor" dedi.


Vali Öz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün ilçeye bağlı Maraşlı Mahallesi'nde Fatma Dinçer'e (78) ait evin mutfağında çıkan ve evin kullanılamaz hale gelmesine neden olan yangında, Fatma Dinçer ile kendisine mutfak tüpünü değiştirmek için yardıma gelen, "Mavi Marmara" davası hakimlerinden Mahmut Dinçer'in babası İhsan Dinçer'in (71) hayatını kaybettiğini anımsattı.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü belirten Vali Öz, "İlk bilgilere göre olayda ölenlerden İhsan Dinçer, mutfak tüpünü değiştirmek için akrabası Fatma Dinçer'e yardıma gelmiş. Olayın evdeki mutfak tüpünü değiştirirken yapılan ihmalden kaynaklandığını sanıyoruz. İlk...