06 / 05 / 2024

Trabzonspor düzce tesis

Trabzonspor düzce tesis

Düzce Kaynaşlı'da kendisine ait bir tesis inşa edecek olan Trabzonspor Fenerbahçe'ye komşu olacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığından Düzce'ye 32 milyon liralık tesis yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gençlik ve Spor Bakanlığı, Düzce'de 32 milyon liralık tesis yatırımı yapacak.

Trabzonspor Düzce'de dev tesis inşa edecek!

Düzce Kaynaşlı'da kendisine ait bir tesis inşa edecek olan Trabzonspor Fenerbahçe'ye komşu olacak.

Saf-Holland Düzce'de fabrika açtı!

lman aks üreticisi Saf-Holland, yeni üretim tesisini Düzce'de açtı. 5 milyon euroluk tesis DORÜS Organize Sanayi Bölgesi'ne kuruldu.

Düzce Eftenia Otel sosyal tesis olacak!

Eftenia Oteli'nin sosyal ve turizm tesisine dönüştürülmesine ilişkin çalışmalar başlatıldı. Düzce belediyesi bunun için fizibilite çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Düzce'deki park alanları genişletilecek!

Düzce Belediyesi tarafından mahallelerdeki park alanları ile spor tesis alanlarının genişletilmesi kararı alındı. Konu, Düzce belediyesinin Ağustos ayı meclis toplantısında ele alındı.

Antalyalı raftingciler Düzce Melen Çayı'nda tesis açacak!

Antalya'daki rafting işletmecileri Düzce'de bulunan ve Türkiye'nin en önemli rafting parkuruna sahip Melen Çayı'nda tesis açmak için girişimde bulundu. Yetkililer Antalyalı rafting işletmecilerinin gelmesiyle kalitenin daha da artacağı ifade ediliyor.

Düzce'deki sosyal tesis ve konut alanlarına düzenleme!

Düzce’nin tüm mahallelerinde park ve sosyal tesis alanlarına ilişkin yeni projeler geliştiriliyor. Eksik olan mahallelerde park ve bahçeler yapılacak, ayrıca sosyal tesis alanları oluşturulacak.

Düzce Erguvan Sosyal Tesisleri Cumartesi günü açılacak!

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri, 5 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek tören ile resmen açılıyor. Tesis, adını bahçe düzenlemesinde yer alan Erguvan Ağaçlarından alıyor.

Düzce'de parklar sosyal tesise dönüşüyor!

Kent içinde bulunan mevcut ve projelendirilen parklar Düzce Belediyesi tarafından sosyal tesis haline dönüştürülecek. Buna göre parklar için birinci öncelik yeşil alanlar ile dinlenme bölümlerin fazlalığı olacak.

Düzce'de Katı Atık Depolama Tesisi açıldı!

Düzce'de yapımı tamamlanan Katı Atık Depolama Tesis düzenlenen törenle açıldı. Yığılca ilçesindeki Hecinler mevkisinde 309 dönümlük alanda kurulan tesis, düzenle depolama imkanı ve hijyen sağlayacak.

Düzce'de satılık dükkan: 2 milyon 744 bin 160 TL!

Düzce İli Merkez İlçesi'nde yer alan dükkanın toplam bedeli 2 milyon 744 bin 610 TL olarak belirlendi. Dükkanın satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce'de 3 milyon 957 bin 590 TL'ye satılık tesis!

Düzce İli Merkez İlçes'nde yer alan tesisin toplam bedeli 3 milyon 957 bin 590 TL olarak belirlendi. Tesisin satışı Düzce 3.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Düzce Camikebir Mahallesi Kentsel dönüşüm projesi 2015 sonunda tamamlanacak!

Kentsel dönüşüm kapsamında Düzce Camikebir Mahallesi 'nde çalışmalar başladı. Kentsel dönüşüm alanının çevresini kapatan ekipler çevrede önlem aldılar. Ekipler enkazı kaldırdıktan sonra kazı işlemlerine başlayacak.

Trabzonspor düzce tesis Haberi

Trabzonspor düzce tesis


Kendisine ait bir kamp yeri inşa edecek olan Trabzonspor’un yeni adresi Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası Tesisleri’ne 28 kilometre mesafede yer alıyor.


Önümüzdeki senelerde sezon öncesi kamplarını yurt dışı yerine Türkiye'de geçirmek isteyen Trabzonspor'da yönetim geçen hafta Düzce'de kamp tesisi için yer bakmıştı. Başkan Muharrem Usta ve ekibinin Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine tesis yapmaya karar verdiği öğrenildi. 


Bordo-Mavililerin yeni kamp yeri ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'ne ise sadece 28 kilometre mesafede yer alıyor. Trabzonspor'un Kaynaşlı'daki tesislerinin tamamlanmasın ardından iki takım resmen komşu olmuş olacak. Başkan Muharrem Usta'nın Kaynaşlı'da yapılacak yeni tesislerin kulübe uzun vadede büyük katkısı olacağını düşündüğü ve bu projeye bir an önce başlanması için ekibine talimat verdiği...