05 / 05 / 2024

Trabzonspor kamp tesisleri

Trabzonspor kamp tesisleri

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Milli Takımlar Kamp Eğitim Merkezi olacak yayla çöplüğe dönüştü!

Samsun'da Vezirköprü ilçesi Kunduz Ormanlarında 2017 yılında 45 milyon liraya ihale edilen Milli Takımlar Kamp Tesisleri'nde şu zamana kadar hiç bir çalışma yapılmadı. Yaylaya inşa edilen tesis alanı beton çöplüğüne dönüştü. 

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı!

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri açıldı. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katıldı.

Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü açıldı!

Tofaş’ın insan kaynağının gelişimine verdiği önemden yola çıkarak hayata geçirdiği Tofaş Akademi'nin yeni kampüsü ve yeni sosyal tesisleri açıldı.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

Zonguldak Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri hizmete açıldı!

Zonguldak Ereğli'de hizmet veren Özel Utku Koleji, yeni Eğitim Kampüsü ile birlikte Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yer alan Orçun Çataklı Sosyal Tesisleri'ni hizmete açtı.

İzmir Metin Oktay Tesisleri'ne U19 Kamp Binası yapılıyor!

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Torbalı Metin Oktay Tesisleri'ne 700 metrekarelik çift katlı U19 Kamp Binası'nın temellerini attı.

Antalyaspor Tesisleri açıldı!

Antalya tarihi bir gün yaşadı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve dünyanın en iyi kamp tesislerinden biri olarak Antalyaspor’a hediye edilen Antalyaspor Tesisleri muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

Kocaeli Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., Kocaeli İli, İzmit İlçesi, Tavşantepe, Bekirdere, Gündoğdu ve Yeşilova Mahallesi mevkiinde, Kocaeli Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta!

İzmir Bayraklı Hastane Yatırım ve Sağlık Hizmetleri A.Ş, İzmir İli Bayraklı İlçesi, Laka Mahallesi mevkiinde İzmir Bayraklı Enteğre Sağlık Kampüsü ve Yardımcı Teknik Tesisleri projesinin yapılması planlanıyor. Projesinin ÇED toplantısı 25 Ağustos'ta.

Antalyaspor Tesisleri, Döşemealtı'nın cazibesini artırdı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin Döşemealtı'nda yapımını sürdürdüğü Antalyaspor'un yeni kamp ve spor tesisleri, bölgenin cazibesini de artırdı.

Antalyaspor Tesisleri’nde sona yaklaşıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in “En büyük hayalim” dediği, Avrupa’nın en iyi kamp ve spor tesislerinden biri olacak Antalyaspor Tesisleri’nde hızla sona yaklaşılıyor.

Trabzonspor kamp tesisleri Haberi

Trabzonspor kamp tesisleri

Trabzonspor'un yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanında bulunan yeni idari binanın açılış töreninde konuştu. Ağaoğlu, Türkiye'nin ilk modern tesislerinden birisine sahip olduğunu söyledi.

Tesislerin, kulübün ihtiyaçlarını zamanla karşılayamadığını belirten Ağaoğlu, "Bunun için yenilenme ihtiyacı hasıl oldu. Yönetime gelir gelmez hemen 1 aylık süreç içerisinde yönetim kurulu ve sponsorlarımızın desteğiyle tesislerimizi ve kamp binalarımızı ciddi bir şekilde yenilemek için bir çalışmanın içerisine girdik. Bu süre içerisinde 1461 Trabzon'un tesislerini kullandık" diye konuştu.

Tesislerin yenilenen haliyle hizmete girdiğini belirten Ağaoğlu, şu şekilde konuştu: "İdari bina olarak şu anda bulunduğumuz binaya geçtik. Buranın tahsisi için de bize destek veren başta Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız...