06 / 05 / 2024

Trabzonspor tesisleri nerede inşa edilecek

Trabzonspor tesisleri nerede inşa edilecek

Düzce Kaynaşlı'da kendisine ait bir tesis inşa edecek olan Trabzonspor Fenerbahçe'ye komşu olacak.

Trabzonspor'un yeni idari bina ve kamp tesisleri açıldı!

Trabzonspor kulübünün yeni idari binası ve yenilenen futbolcu kamp dinlenme tesisleri hizmete açıldı. Kulüp başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeni idari binanın açılış töreninde konuştu.

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Trabzon Akyazı Tesisleri'ne yeni düzenleme!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal imzadan sonra Akyazı Tesisleri’nde inceleme yapacak. Tecrübeli hocanın tesislerde yeni düzenleme yapacağı öğrenildi. Değişiklikler arasında önemli projeler olduğu bilgisi de gelen bilgiler arasında.

Şehr-i Şifa Tesisleri nerede?

Şehr-i Şifa Tesisleri'nde yer alan devremülkler 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde inşa edildi. Proje dahilinde yıllık 15 günlük tatil imkanı sağlanıyor.

Hitit Ayaş Termal Tesisleri nerede?

Hitit Ayaş Termal Tesisleri 'nde devremülk fiyatları 10 bin TL ile 60 bin TL arasında değişiklik gösteriyor. Hitit Ayaş Termal'de daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Hattuşa Göynük Tesisleri nerede?

Hattuşa Göynük Tesisleri'nde devremülk satışları başladı. Bolu Hattuşa Göynük devremülk daireleri 2018 yılında teslim edilecek.

Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri nerede?

Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri İstanbul Riva'da hayata geçirildi. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri Riva'da nerede? İşte Riva Hasan Doğan Milli Takımlar ve Eğitim Tesisleri nerede sorusunun cevabı...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılacağı törenle açılıyor. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var? Tesis nerede?

Trabzon Akyazı Spor Yerleşkesi ve Trabzonspor Tesisleri'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç: " Trabzon Akyazı Spor Yerleşkesi içerisinde Trabzon kentini stadyumun sahilinde denizle buluşturacak olan sahil alanları, kumsal çalışmaları yer almaktadır "

Evora nerede Teknik Yapı projesi Evora İstanbul'a nasıl gidilir

Evora İstanbul, Teknik Yapı'nın Samandıra'da Fenerbahçe Samandıra Spor Tesisleri'ne komşu projesi... İşte Evora İstanbul nerede sorusunun cevabı ve Teknik Yapı Evora İstanbul projesine ulaşım haritasıyla iletişim bilgileri...

Onaltı Dokuz İstanbul nerede, nasıl gidilir

2012 yılının Mart ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan Onaltı Dokuz İstanbul nerede, nasıl gidilir Astay Gayrimenkul imzalı Onaltı Dokuz İstanbul'da fiyatlar 772 bin TL'den başlıyor

Doğa Feriloft Evleri nerede, nasıl gidilir

Doğa Gayrimenkul projesi olan ve 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılan Doğa Feriloft Evleri nerede, nasıl gidilir Feriloft A1, A2, B, C ve D olmak üzere toplam 5 bloktan meydana geliyor

Autopia nerede, nasıl gidilir

46 bin 761 metrekare alan üzerinde  181 bin 609 metrekare inşaat alanına sahip olan, Keleşoğlu İnşaat ve  Gül İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen Autopia nerede, nasıl gidilir

Trabzonspor tesisleri nerede inşa edilecek Haberi

Trabzonspor tesisleri nerede inşa edilecek


Kendisine ait bir kamp yeri inşa edecek olan Trabzonspor’un yeni adresi Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası Tesisleri’ne 28 kilometre mesafede yer alıyor.


Önümüzdeki senelerde sezon öncesi kamplarını yurt dışı yerine Türkiye'de geçirmek isteyen Trabzonspor'da yönetim geçen hafta Düzce'de kamp tesisi için yer bakmıştı. Başkan Muharrem Usta ve ekibinin Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine tesis yapmaya karar verdiği öğrenildi. 


Bordo-Mavililerin yeni kamp yeri ezeli rakibi Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası Tesisleri'ne ise sadece 28 kilometre mesafede yer alıyor. Trabzonspor'un Kaynaşlı'daki tesislerinin tamamlanmasın ardından iki takım resmen komşu olmuş olacak. Başkan Muharrem Usta'nın Kaynaşlı'da yapılacak yeni tesislerin kulübe uzun vadede büyük katkısı olacağını düşündüğü ve bu projeye bir an önce başlanması için ekibine talimat verdiği...