03 / 05 / 2024

trafik için alternatif yollar

trafik için alternatif yollar

50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. Türkiye Bisiklet Turu için trafiğe kapanan yollar nedeniyle sürücülere alternatif güzergahlar belirlendi.

İnşaat sektörünün yeni yüzü kentsel dönüşüm için alternatif olacak! Çelik evlere talep artıyor...

İnşaat sektörü gerek teknolojinin getirdiği yeniliklerden biri olan çelik evler, kentsel dönüşüm için alternatif odu.

Borsa yatırımcı için tek alternatif mi oluyor?

Şubat ayında yeniden esmeye başlayan halka arz rüzgarı tavan serileriyle başladı. SPK’nın şubat ayında 7 şirketin halka arzını onaylamasıyla yatırımcı yeniden Borsa İstanbul’a geldi. Enflasyon beklentilerinin bozulmasıyla borsa yeniden yatırımcı için öne çıktı.

Vatandaşlara Kamu Borçları İçin Af Düzenlemesi: Başvuru Süresi Uzatıldı

Kamu kurumlarına olan borçları bulunan vatandaşlar için af düzenlemesi yapıldı. Vergi borcu, trafik cezası ve diğer borçlar toplamı 2 bin TL'nin altında olanların borçları silinirken, 2 bin TL üzerindeki borçlar için yapılandırma imkanı sunuldu.

Teminatsız kredi almak isteyenlere güzel haber bu bankadan geldi! Başvuru için koşullar!

Alternatif Bank, ihtiyaç sahibi olanlar için harika bir kampanya başlattı. Banka, faiz oranlarını düşürerek geri ödeme planlarında da esneklik sağlıyor.

Kasko ve trafik sigortası yaptıracak araç sahipleri dikkat! 2023’te sizin için hem iyi hem de kötü haber var!

Birkaç gün içinde gireceğimiz 2023’te araç sahipleri için hem iyi hem de kötü haber geldi. Çünkü her şeyde olduğu gibi trafik sigortası ve kasko ücretlerine de zam var. Ancak o şartı yerine getirenler için bu iyi haber. Nasıl mı?..

Ev almaya alternatif prefabrik evler için 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev almaya gücüm yok! Arsa alsam nasıl ev yaparım diye kaygı yaşayan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. Sizler için en uygun prefabrik ev fiyatları. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Emlak Katılım'dan yastık altı altınlar için alternatif ürün: KAD-SİS

Vatandaşın bankacılık sistemine sokmak yerine yastık altında tuttuğu altınlara alternatif yeni bir yatırım aracı tanıtıldı. KAD-SİS nedir, KAD-SİS adı verilen sistem nasıl işliyor, yatırımcıya nasıl kazandırıyor, işte merak edilen soruuların cevapları...

Mimarlar Odası'ndan Rıza Bey Apartmanı için yeni proje!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde Rıza Bey Apartmanı yıkılmıştı. Apartmanda 10’u çocuk 37 kişinin yaşamını yitirdi. Mimarlar Odası İzmir Şubesi alan için alternatif yeni bir proje hazırladı.

İzmir Kemeraltı Çarşısı için özel lojistik planı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kemeraltı’ndaki yoğun trafiği daha düzenli bir hale getirmek için bir Lojistik Planı hazırladı. Alanın geneli için yapılan trafik dolaşım düzenlemesi kapsamında; yük taşıma güzergâhları, yük depolama ve dağıtım merkezleri, indirme bindirme alanları belirlendi...

Irak'ta 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçe sağlandı!

Irak Parlamento Başkanı Muhammed el-Halbusi, "Devlet alternatif bulana dek, gecekonduların kaldırılmasının durdurulduğunu, vilayetlerdeki nüfusa göre dağıtılmak üzere 100 binden az olmayan konut inşası için gerekli bütçenin sağlandığını ilan ediyoruz" dedi.

Trabzon'da otopark inşaatı için ihale düzenlenecek! 

Trabzon Botanik Parkın açılmasının ardından bölgede trafik yoğunluğu da arttı. Çok fazla şikayet gelmesi üzerine Köseoğlu Caddesine otopark yaptırmak için harekete geçti.

Rize'deki 11 yayla için imar planı çalışması!

Ride'de Ayder Yaylası'na alternatif olarak aranan yeni yerler belirlendi. Ayder benzeri 11 yayla için 'Koruma İmar Planı' çalışması başlatıldı.

Diyarbakır Yeni Bağlantı Yolu için yıkımlar tamamlandı!

Kentte araç trafik yoğunluğunu azaltmak için çalışmalarına devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ile Bağlar ilçelerini birbirine bağlayacak olan yeni bağlantı yolu üzerindeki 4 apartmanı kamulaştırarak yıkımını tamamladı.

trafik için alternatif yollar Haberi

trafik için alternatif yollar


İSTANBUL


50. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun son etabının yapılacağı İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. 


İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yenikapı sahil güney yol, sahil Kennedy Caddesi ve katılım yolları, Sirkeci-Galata köprüsü arası ile kuzey yol Reşadiye Caddesi Sahil Kennedy Caddesi, Cankurtaran ışıklara kadar saat 09.30'dan itibaren, Perşembe Pazarı, Necatibey Caddesi, Kabataş Sahil Yolu, Dolmabahçe Meydan, Çırağan Caddesi, Eski Yıldız Caddesi, Barbaros Bulvarı, Balmumcu Kavşağı, Boğaziçi Köprüsü güney katılım, Esentepeden Boğaziçi Köprüsü güney katılım saat 09.30 dan itibaren, Boğaziçi Köprüsü güney yol, Altunizade Kavşağı, Uzunçayır Kavşağı,(Otosan Köprü) gidiş istikameti, saat 11.30'dan itibaren, Recep Peker Caddesi ve Kızıltopraktan Kalamış Fener Caddesi, Opr. Cemil Topuzlu Caddesine (Caddebostan Sahil Yolu) çıkan bütün yollar, Bostancı Meydandan (Turgut Özal Bulvarı) Bağdat Caddesi, Kadıköy İstikameti ve...