27 / 04 / 2024

Trakya Cam fuarı

Trakya Cam fuarı

Düzcam pazarının öncü kuruluşu Trakya Cam Sanayii A.Ş, 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.

Avrasya Kapı Pencere ve Cam Fuarı'nda 3. havalimanı konuşuldu!

Avrasya Kapı, Pencere ve Cam Fuarı 2018 kapsamında REED TÜYAP ve Glass Performance Days (GPD) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Cam Temalı Eğitim Etkinliği yapıldı. 

Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı açıldı!

Sofra ve mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları ve hediyelik eşyalar, elektrikli ev aletleri, cam, porselen ve seramik gruplarından oluşmak üzere 60 bin yeni ürün, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda ilk kez görücüye çıktı.

Avrasya 2017 Fuarı, 1000’den fazla Rus ziyaretçiyi ağırlayacak!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı yarın başlıyor. Fuarda bu yıl 1000’den fazla Rus ziyaretçi ağırlanması bekleniyor.

Avrasya Fuarı'nda Cam semineri başlıyor!

Avrasya Cam Fuarı ile birlikte eş zamanlı gerçekleşecek olan Glass Performance Days ekibi, ‘Mimarlar ve Tasarımcılar için Cam’ ve ‘Cama Değer Katmak’ konulu iki farklı oturuma imza atıyor.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta kapılarını açıyor!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8-11 Mart 2017 tarihler arasında kapılarını açıyor. Fuar, sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak.

Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 8 Mart'ta açılıyor!

Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı Avrasya Pencere, Kapı ve Cam 2017 Fuarları 8 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da açılıyor.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta başlıyor!

Pencere, cam ve kapı endüstrisinin Avrasya Bölgesi’ndeki bir numaralı ticaret platformu olan Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 2017 8-11 Mart 20107 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı 8-11 Mart'ta!

REED TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor.

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Egepen Deceuninck, İstanbul Pencere Fuarı’nda beğeni topladı!

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti.

Salt Cam, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı!

Mersin'de faaliyet yürüten sektörün öncü isimlerinden olan Salt Cam, cam üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini ağırlayan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı.

Şişecam, İstanbul Cam 2016 Fuarı’na katıldı!

Şişecam Düzcam, ‘İstanbul Cam 2016 Fuarı’nda Isıcam’ın yenilenen marka mimarisini sektör profesyonellerine tanıtırken, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyonda şeffaflık sunan yenilikçi ve özel çözümleriyle büyük ilgi gördü.

İstanbul Pencere Fuarı 9-12 Mart'ta gerçekleşecek!

Pencere, cam, kapı ve alüminyum sektörünü bir araya getiren Avrupa’nın en büyük buluşma platformu olan İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek.

Trakya Cam fuarı Haberi

Trakya Cam fuarı

Sponsor olduğu Camda Yenilikler Kongresi’nde “Mimaride Camla Sınırları Zorlamak” konulu sunumuyla sektör temsilcilerini bir araya getiren Trakya Cam, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü, dekorasyonda şeffaflık gibi faydalarla yaşama değer katan ileri teknoloji ürünleriyle de fuarda büyük ilgi gördü.


17.03.2014 – Avrupa’nın 4’üncü, dünyanın 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam Sanayii A.Ş. 12-15 Mart 2014 tarihleri arasında Penta Fuarcılık tarafından TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 15’incisi düzenlenen İstanbul Kapı, Pencere, Cam 2014 Fuarı’na damgasını vurdu.


Mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişmeleri paylaşan Trakya Cam, ünlü mimar ve mühendisleri, Camda Yenilikler Kongresi’nde “Mimaride Camla Sınırları Zorlamak” başlıklı konferansta, 100’ü aşkın sektör temsilcisini bir araya getirdi.


Sektörde faaliyet gösteren çeşitli firmaların sunumlarını yaptıkları konferansın ikinci gününde Trakya Cam ekibinden Isıcam Ürün Yönetim Şefi Sefa...