27 / 04 / 2024

Trakya Cam Isıcam 2013

Trakya Cam Isıcam 2013

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş., mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle ürün gamını geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyor. Trakya Cam Isıcam Konfor 60/43 T'yi tanıttı...

Şişecam Avrupa'nın en büyük düzcam üreticisi oldu!

Şişecam Topluluğu küresel büyüme hamlelerine bir yenisini daha ekledi. Topluluk bünyesinde faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., İtalya merkezli düzcam üreticisi Sangalli Vetro Porto Nogaro firmasının varlıklarının tamamını 84,7 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Şişecam, İstanbul Cam 2016 Fuarı’na katıldı!

Şişecam Düzcam, ‘İstanbul Cam 2016 Fuarı’nda Isıcam’ın yenilenen marka mimarisini sektör profesyonellerine tanıtırken, enerji tasarrufu, güvenlik, gürültü kontrolü ve dekorasyonda şeffaflık sunan yenilikçi ve özel çözümleriyle büyük ilgi gördü.

Trakya Cam, müşterilerini Bulgaristan tesislerinde ağırladı!

Şişecam Topluluğu’nun düzcam alanındaki faaliyetlerini yürüten Trakya Cam’ın iştiraki Trakya Glass Rus AO, Rusya ve Kazakistan’dan müşterilerini 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Bulgaristan’da ağırladı.

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cam Mekan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, Ercan Hiçyılmaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

Gürallar'dan cam ambalaja ve turizme yatırım!

Sofra camı markası LAV’la önemli bir başarı yakalayan Gürallar, şişe ve kavanoz gibi cam ambalaj üretmek için dev bir yatırıma başladı. 750 milyon liraya ulaşacak yatırım 1.000 kişiye istihdam sağlayacak.

Trabzon Ahi Evren Hastanesi'nin camları yenilendi!

Yenilenen Trabzon Ahi Evren Hastanesi’nin camları Trakya Cam tarafından ‘Isıcam Konfor’ ile değiştirildi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastanede düzenlenen bir törenle Trakya Cam’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Demirkaya İnşaat Ege'ye cam fayansı getirdi!

Demirkaya İnşaat, yaptığı yatırımlar ile granit-seramik cam fayansı sektörüne girdi. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi konut sahibi yapan Demirkaya İnşaat, genellikle Akdeniz Bölgesi'nde bilinen cam fayansını Ege Bölgesi'ne getirdi.

Demirkaya İnşaat cam fayans yapıyor!

Tüketici isteklerine uygun üretimi esas alan Demirkaya İnşaat granitseramik cam fayansı makinesini hizmete soktu. Demirkaya İnşaat'ın Pazarlama müdürü Tahir Öngen, cam fayansın giderek yaygınlaşacağını belirtti.

Trakya Cam tasarruflu teknolojileriyle öne çıktı!

Ar-Ge çalışmaları ve geliştirdiği ürünler ile enerjinin daha verimli kullanılmasına katkı sağlayan Trakya Cam’ın ileri teknoloji ürünlerini tanıttığı ‘6. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda (EVF 2015) ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu!

Trakya Cam doğrama firmalarını altın yağmuruna tuttu. Isıcam Sinerji ve Isıcam Konfor kullanan doğrama firmalarına yönelik düzenlenen kampanyaya en fazla fatura ile katılan ilk 80 firma altın ile ödüllendirildi.

Aldemir Cam İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Aldemir Cam İnşaat Limited Şirketi, İsmail Özdemir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Kartal, Hürriyet Mahallesi, Adnan Kahveci Caddesi, Bülent Sokak'ta kuruldu.

Trakya Cam Isıcam 2013 Haberi

Trakya Cam Isıcam 2013

Şişecam Topluluğu şirketlerinden Trakya Cam Sanayii A.Ş., mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle ürün gamını geliştirmeye ve çeşitlendirmeye devam ediyor. Trakya Cam, yeni ürünü Temperlenebilir Solar Low-E kaplamalı cam ile üretilen ‘Isıcam Konfor 60/43 T’yi pazara sundu. Trakya Cam’ın yeni ürünü gün ışığını engellemeden yazın güneş ısısı girişini kontrol ediyor. Kışın da ısıyı içeride tutan Isıcam Konfor 60/43 T, böylece hem soğutma hem de ısıtma giderlerini azaltıyor.


Dünyanın altıncı, Avrupa’nın ise dördüncü büyük düzcam üreticisi Trakya Cam Sanayii A.Ş., yapı sektörüne yönelik ürünleriyle mimaride önem taşıyan enerji tasarrufu, dekorasyon, gürültü kontrolü, emniyet ve güvenlik ihtiyaçlarına çözümler sunmaya devam ediyor.


Mimari camlarda sürekli geliştirme ve inovasyon projeleriyle ürün gamını hızla değişen talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda genişleten Trakya Cam, son olarak Ar-Ge...