07 / 05 / 2024

Trakyakent Meclisi toplantı

Trakyakent Meclisi toplantı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birlik üyelerinin katılımıyla Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşti.

Kıdem tazminatı, emekli maaşı, asgari ücret ve mesai saatleri masada! 5 yıl aradan sonra bir ilk yaşanıyor!

Bugün Çalışma Meclisi toplantısı yapılacak ve çalışma hayatını yakından ilgilendiren konular masaya yatırılacak. Gündemde, , emekli maaşı, asgari ücret ve mesai saatleri yer alacak. İşte ayrıntılar...

1941 yılında İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı tamamen açılmış!

1941 yılında İzmir Belediye Meclisi toplantı yaparak Fevzi Paşa Bulvarı'nın tamamen açılması için adım atmış.

Arsa alacaklara müjde! Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa satışta! Sakın kaçırmayın...

Nevşehir Nevşehir Avanos'ta 65 adet arsa ve 2 adet tarla İl Özel İdare'den satışa sunulacak. İhale, Nevşehir İl Özel İdaresi Zübeyde Hanım Caddesi No:59 İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.

Tevfik Göksu: '100 bin konut vaadi verdi 492 konut yaptı'!

Avcılar AK Parti İlçe Örgütü tarafından düzenlenen 'Yerel Yönetimler' gündemli Danışma Meclisi toplantısına katılan Esenler Belediye Başkanı ve İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu açıklamalarda bulundu.

Manisa Şehzadeler kentsel dönüşüm için gün sayıyor!

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2022 senesinde gerçekleştirilen ilk Belediye Meclisi toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm projesi hakkında açıklama yaptı.

Murat Kurum: Ankara'da 21 millet bahçesi yaptık!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Altındağ Danışma Meclisi Toplantısı'ndaki açıklamasında Ankara'da 21 millet bahçesi yaptıklarını söyledi.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

Yabancı konut yatırımcısının Alanya'ya ilgisi arttı!

Alanya Belediyesi Mart Ayı Meclisi toplantısında, 'Kent Estetiği Kurulu' kurulmasına karar verildi. Adasa Yapı Denetim Firması Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada “ Müteahhitlerin oluşturduğu konutlar yabancılara cazip geliyor." dedi...

İzmit Belediyesi Meclisi’nden Ekşi ailesinin arazisi için imar değişikliği!

İzmit Belediye Meclisi Toplantısı’nda Ekşi ailesinin İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'ndeki arsa için imar planı değişikliği teklifi oy birliğiyle geçti. İmar planına göre;  Ekşi ailesinin arsasında dört kat olan imar izni sekiz kata çıkmış oluyor ve çatı katı yapılmasına ise izin verilmiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'Şehir Üniversitesi' açıklaması!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de hiçbir üniversiteye tapu ile mülkiyet devri olmadığını söyledi.

Ankara'da 18 milyon nüfusa yetecek bir imar planı yapılmış!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı'nda konuşan Mansur Yavaş, "Ankara'da tam 18 milyon nüfusa yetecek bir imar planı yapılmış. Yani bundan sonra bize kolay kolay imar artışı gelmeyecek" dedi.

Trakyakent Meclisi toplantı Haberi

Trakyakent Meclisi toplantı


Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Birlik üyelerinin katılımıyla Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşti.


Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Kadir Albayrak, mecliste yaptığı konuşmada 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine değinerek, "Ülke olarak çok sıkıntılı bir dönemden geçtik. 15 Temmuz darbe girişimi ülkemiz için kara bir gün olarak tarihte yerini aldı. Siyaset gözetmeksizin, millet olarak bu darbe girişiminin üstesinden geldik. Bu sıkıntılı sürecin etkisini üzerinden atarak bugünkü güzel günlerimizin temelini atan milletimize teşekkür ediyorum. Vatanımız uğruna yaşamını hiçe sayan kahraman şehitlerimizi bugün bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Ülkemizin kurtarıcısı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapmak için canını ortaya koymaktan çekinmeyen kahraman şehit ve gazilerimizi de...