03 / 05 / 2024

tramvay projesi 2016

tramvay projesi 2016

Tramvay projesi kapsamında yıkımına başlanan Türk Telekom binasından eser kalmadı. Barlar Sokağı’na giren ekipler ilk olarak Crash Bar'ı yıktı.Yıkım sırası Sığınak Türkü Bar' a geldi.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Sakarya Tramvay Projesi 14 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Yeni Cami ile Millet Bahçesi arasında hayata geçirilecek olan Sakarya Tramvay Projesi için 14 Nisan Salı günü ihaleye çıkıyor.

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

Kocaeli tramvay projesi belediye meclisinde!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi'nde 114 madde görüşüldü. "Şehir Hastanesi Tramvay Hattı" projesinin planlara aktarılmasına yönelik olarak imar planları da belediye meclisinde konuşuldu.

Tahir Büyükakın'dan tramvay açıklaması!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın Alikahya bölgesine gidecek tramvay projesi hakkında açıklama yaptı.

Düzce tramvay projesi ihaleye çıkıyor!

Düzce’de İstanbul Caddesinin araç trafiğine kapatılması projesinin ardından cadde üzerinde raylı sistem projesi için çalışmalar tüm hızıyla başladı.

Konak Tramvayı'nda 9. ve 10. etap inşaatları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Tramvayı için çalışmalara devam ediyor, tramvay projesi kapsamında Şair Eşref Bulvarı’ndaki 8 etap tamamlandı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Projesi'nin test sürüşü yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kenti raylı ulaşımla tanıştıracak olan Akçaray Tramvay Projesi'nin test sürüşü gerçekleştirildi

İzmit Akçaray Tramvayı projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için en önemli, en iddialı projesi olan “İzmit Akçaray Tramvay” Projesi’nde cuma günü vade doluyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Torun Tower'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul İli Şişli İlçesi Torun Tower Projesi 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Torun Center'ın 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Torun Center projesi 2016 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Büyükyalı Projesi 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Büyükyalı Projesi 2016 değerleme raporu yayınlandı.

tramvay projesi 2016 Haberi

tramvay projesi 2016

Tramvay projesi kapsamında yıkımına başlanan Türk Telekom binasından eser kalmadı. Barlar Sokağı’na giren ekipler ilk olarak Crash Bar'ı yıktı.Yıkım sırası Sığınak Türkü Bar' a geldi.


MOLOZ YIĞINI

Tramvay projesi kapsamında yıkım kararı verilen ve yıkım işlemi tamamlanan Türk Telekom binası moloz yığını haline geldi. Binanın yıkım işlemi yavaş yavaş bitmesiyle trafiğe kapalı olan Merkez Bankası’na yan yoldan araç girişi geçtiğimiz hafta trafiğe açılmıştı.Yıkılan Telekom binasının hemen arkasında ve uzun süre gündemde olan Barlar Sokağı'na kazma vuruldu. Barlar Sokağı'nda ilk olarak Crash Bar yıkıldı. Yıkım işleminde şimdi Sığınak Türkü Bar var. Kaynak: Yıkım işleminde sıra Türkü Bar’da 


Özgür Kocaeli...