06 / 05 / 2024

Tramvay Şirketi ne zaman satın alındı

Tramvay Şirketi ne zaman satın alındı

1939 yılında İstanbul'da faaliyet gösteren İstanbul Tramvay Şirketi satın alınacakmış. Şirket 1 milyon 575 bin liraya satın alındıktan sonra Tünel ve Havagazı şirketleri de satın alınacakmış.

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılacak. Söz konusu kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar yapılacak.

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

İstanbullular dikkat! Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona gelindi! Alibeyköy-Eminönü Tramvayı ne zaman açılacak?

İstanbulluların merakla beklediği Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı'nda sona yaklaşıldı. Peki Alibeyköy-Eminönü Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

Nurol İnşaat, Nurol GYO'daki paylarını sattı!

Nurol İnşaat'ın Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.nin sermayesinin yüzde 0.86'sına tekabül eden toplam 2 milyon 680 bin Türk Lirası nominal değerli NUGYO paylarının Nurol Otelcilik ve Turizm İşletme A.Ş. Şirketi'ne satışı gerçekleştirildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, Nehir Maritime Limited Şirketi'ne ortak olacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün Marshall Adaları'nda 5 bin dolar sermaye ile kurulacak şirkete yüzde 100 oranında iştirak etmesine karar verilmiştir.

Nurol GYO'nun 17.7 milyon TL'lik payı Nurol Teknoloji'ye satıldı!

Nurol GYO'nun sermayesinin yüzde 5.73'üne tekabül eden toplam 17 milyon 760 bin TL nominal değerli NUGYO paylarının, 1 TL nominal değerli pay için 12,50 TL fiyatla alıcı Nurol Teknoloji Sanayi ve Madencilik Ticaret A.Ş Şirketi'ne satışı tamamlandı. 

Antalya Muratpaşa'da 66.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

PTT Genel Müdürlüğü, mülkiyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi'ne ait, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 28022 ada 1 parselde yer alan gayrimenkulü 66 milyon 125 bin TL'ye satıyor. 

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yüzde 10 bedelsiz hissesi dağıtılacak!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu Apartmanı Göztepe İstanbul projesi için Adi Ortaklık Sözleşmesi imzaladı. Şirketin 500 TL'lik kısmını Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi'ne ve yüzde 10 bedelsiz hissesini ise yine bedelsiz hissesi yine bedelsiz olarak şirkete dağıtılacak.

Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılıyor?

İstanbul’da yapımı devam eden Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağı merak ediliyor. Peki 10 kilometre uzunluğuna sahip Eminönü Alibeyköy Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İş GYO Çekmeköy'deki arsasını 14.7 milyon TL'ye sattı!

İş GYO'nun Çekmeköy'de 15 bin 313 metrekare alana sahip arsadaki Altınhas Holding Anonim Şirketi'ne ait yüzde 67,2 oranındaki mülkiyet payının 14 milyon 785 bin TL üzerinden satın alınmasına karar verildi.

Tramvay Şirketi ne zaman satın alındı Haberi

Tramvay Şirketi ne zaman satın alındı



Tramvay Şirketi 1 milyon 575 bin liraya alınıyor


Nafıa Vekaleti'yle şirket mümessilleri arasında mutabakat hasıl oldu


Tünel ile Havagazı şirketlerinin satın alınması müzakerelerine de yarın devam olunacaktır


    Ankara 28 (A.A) - İstanbul Tramvay Şirketi ile bu hafta başından beri devam eden satın alma müzakrelerine bugün de Nafıa Vekili B. Ali Çetinkaya'nın başkanlığı altında devam edilerek son ve kati şekil tespit edilmiştir.

    Yapılan müzakare ve muhasebe neticesinde bütün imtiyaz hakları ile beraber şirketin bilcümle tesisatı, malzemesi muharrike ve müteharrikesi, binaları, bilumum emlakı, atölyeleri ve ambarlarında mevcut 300.000 liralık malzemesi de dahil olduğu halde bir milyon beş yüz bin lira...