28 / 04 / 2024

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya'daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Antalya Golf Kulübü Turizm Anonim Şirketi'ne ait olan Antalya'daki Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Yapılacak olan kapasite artışı kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.



Kempinski Hotel The Dome'un oda sayısı resmen artırılıyor. Söz konusu oda sayısının artırılması için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapılmış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başlamıştı. Kempinski Hotel The Dome'un kapasite artışı için ÇED süreci sona erdi.

1 milyon 252 bin 953 metrekarelik alanda hayata geçirilen Kempinski Hotel The Dome'da toplamda 183 oda yer alıyor. Söz konusu otelde villalara da yer veriliyor. 

Kempinski Hotel The Dome, tatilcilerin gözdesi Antalya'nın Serik ilçesi Çamlık Mevkii'nde yer alıyor.

Kempinski Hotel The Dome un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Oda sayısı 235'e çıkıyor

Antalya Kempinski Hotel The Dome'un kapasite artışı kapsamında otele 52 oda ilave edilecek ve oda sayısı 235'e çıkmış olacak. Ayrıca yine konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, söz konusu lapasite artışının 43 milyon 19 bin 485 TL'ye mal olması bekleniyor. Yapılacak olan artış kapsamında tesiste konaklayacak misafirler için havuzlu villalar inşa edilecek.

Kempinski Hotel The Dome Antalya'da gerçekleştirilecek olan kapasite artışına ait alanlar sırasıyla şu şekilde: 

-Villa F Blok 246,50 metrekare
-Villa E blok 246,50 metrekare

-SF Blok 778.27 metrekare
-SE Blok 930.40 metrekare
-SD Blok 508,17 metrekare
-SA Blok 483,80 metrekare
-SC Blok 423,80 metrekare
-SB Blok 710,58 metrekare

Kempinski Hotel The Dome un oda sayısı resmen artırılıyor! Antalya daki dev otele milyonluk havuzlu villalar yapılacak!

Kempinski Hotel The Dome Antalya'daki villaların inşaatı esnasında alanda toplam 250 kişi, işletme aşamasında ise 350 kişi çalışacak. Ayrıca inşaat aşamasında çalışan personeller, 120 gün, 10 saat/gün 1 vardiya olarak şekilde çalışacak. Söz konusu kapasite artışının 12 ayda tamamlanması hedefleniyor.

Kempinski Hotel The Dome nerede?

Kempinski Hotel The Dome'a 1012 metre mesafede kooperatif evleri yer alıyor. Söz konusu otel atıksu arıtma tesisine 749 metre mesafede yer alırken, Anadolu Hastanesi’ne 1.600 metre, Andızlı Mezarlığı’na 1.858 metre, İlköğretim Okuluna 2 bin 377 metre, Kadriye Cami’sine 2 bin 537 metre ve en yakın sağlık ocağına da 2 bin 749 metre mesafede bulunuyor.
 

İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı: Tahliye planı yapıldı

TOKİ'den Tuzla'ya 577 konutluk yeni proje geliyor! Büyük gün yarın!

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!


Geri Dön