27 / 04 / 2024

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.



Nazhan Otelcilik, Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısının artırılması için düğmeye bastı. 

Club Big Blue Suites Hotel'in kapasite artışı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 3 bin 218 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen otelin kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

101 oda ve 202 yatak kapasiteli Club Big Blue Suite Hotel’de 39 odalık kapasite artışı yapılarak işletmenin oda sayısı 140'a yatak kapasitesi ise 280'e çıkartılacak.

Club Big Blue Suites Hotel in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suite Hotel’in 39 odalık kapasite artışının, aynı faaliyet alanı içerisinde bulunan büyük standart odaların bölünerek yapılması planlanıyor. Söz konusu raporda yer alan detaylara göre, yeni oda oluşturabilmek için bir kapılık yıkım gerçekleştirilecek.

73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak faaliyetin inşaat aşaması 3 ayda tamamlanacak ve hizmete açılacak. Söz konusu kapasite artışı için 20 personel, işletme aşamasında turizm sezonu içinde ise ortalama 200 personel çalıştırılacak.

Antalya Club Big Blue Suite Hotel, Alanya'ya kuş uçuşu 3 kilometre, Antalya merkeze 123 kilometre mesafede yer alıyor. Söz konusu faaliyet alanı Kentsel Yerleşik Alan içerisinde kalıyor. Faaliyet alanına en yakın mesken 25 metre mesafede yer alan Turizm Konaklama Tesisi olarak belirtildi.

Club Big Blue Suites Hotel in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL lik yatırım için düğmeye basıldı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Club Big Blue Suite Hotel ilçe merkezine yakın konumda yer alırken ayrıca alt geçit sayesinde plaja da güvenli bir şekilde ulaşmak mümkün.

Standart oda, aile odası, aile suite, superior standart odanın yer aldığı Antalya Club Big Blue Suite Hotel'de restaurant, bar, spa ve masaj, yüzme havuzu ve mini club bulunuyor.

Pek çok ödül de alan Antalya Club Big Blue Suite Hotel'de ayrıca plaj voleybolu, plaj futbolu, su sporları, tenis, açık hava satranç ve sörf gibi de etkinlikler mevcut.

Kirman Calyptus Resort - Spa Manavgat'ın oda sayısı artırıldı!

Kempinski Hotel The Dome Antalya'nın oda sayısı artırılıyor! Dev otele havuzlu villalar inşa edilecek!

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!


Geri Dön