04 / 05 / 2024

transform fikirtepe teslim tarihi

transform fikirtepe teslim tarihi

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Transform Fikirtepe fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Proje 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor. 

Transform Fikirtepe'de kişiye özel ödeme fırsatı!

Ulaşım kolaylığı ile avantaj sağlayan Transform Fikirtepe projesi İstanbul Kadıköy'ün merkezinde yükseliyor. Projede daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Vakıf GYO'nun Transform Fikirtepe'deki gayrimenkullerinin değeri 166 milyon TL'yi aştı!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe'de yer alan gayrimenkullerinin 2023 yıl sonuna ilişkin değerleme raporunu yayımladı. İşte o açıklanan rakamlar...

Vakıf GYO Transform Fikirtepe'nin 2022 değeri belli oldu!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesine ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesinin 2022 değeri...

Transform Fikirtepe'deki 30 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Vakıf GYO Transform Fikirtepe projesindeki 30 adet bağımsız bölümün KDV hariç değeri 55 milyon TL, KDV dahil değeri ise 55 milyon 550 bin TL olarak belirlendi.

Fikirtepe'de evleri teslim edilmeyen mağdurlardan yarım kalan inşaat tepkisi!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe'de yılan hikayesine dönen kentsel dönüşümde mağdur edildiklerini söyleyen vatandaşlar yaşanan duruma tepki gösterdi.

Fikirtepe'de ilk kazma vuruldu!

İstanbul'da yılan hikayesine dönen Fikirtepe'de kentsel dönüşüm çalışmalar başladı. Projede evlerin 4 sene içerisinde hak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili Kadıköy ilçesinde konumlu Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Elite Concept'te hemen teslim konut fırsatı!

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’deki hemen teslim projesi Elite Concept, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleriyle dikkat çekiyor. Projede yüzde 10 peşinat, 0,64’ lük cazip faiz oranı, 12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla varan uzun vade fırsatı da sunuluyor.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'nde yer alan Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Kartal'daki dönüşüm konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Kadıköy Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm alanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartal'daki dönüşüm kapsamında da yıl sonuna kadar hak sahibi vatandaşlara konutlarını teslim edeceklerini söyledi.

Transform Fikirtepe 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kadıköy Transform Fikirtepe projesi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Transform Fikirtepe'de iş kazası! 1 ölü!

Haldız İnşaat’ın İstanbul Fikirtepe’deki Transform Fikirtepe projesinin inşaatında iş kazası meydana geldi. Kazada bir işçi hayatını kaybetti.

Fikirtepe çadırkente dönüştü!

Fikirtepe’de evleri teslim edilmeyen mağdurlar, çadırlarda nöbet tutuyorlar. Senarist Raci Şaşmaz’ın inşaatları yarım bıraktığını dile getiren mağdurlar, “Kurtlar Vadisi’nin en kötü senaryosu bize yazıldı” diye açıklama yaptılar. 

transform fikirtepe teslim tarihi Haberi

transform fikirtepe teslim tarihi

Transform Fikirtepe Rezidans İstanbul Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe bölgesinde yükseliyor. 26 bin 466 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesi 1.080 daire ve 12 adet ticari birimden meydana geliyor.  4 blok şeklinde yükselen  Transform Fikirtepe projesi 157 bin metrekare inşaat alanına sahip. 

2019 yılı içerisinde konut teslimlerinin gerçekleşeceği Transform Fikirtepe Evleri'nde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 konut seçeneklerine yer verilirken dairelerin büyüklükleri 43,72 ila 276,67 metrekare arasında değişiyor. 

Obaköy Gayrimenkul ve Haldız İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Transform Fikirtepe projesinde konut fiyatları 610 bin TL'den başlıyor. Projede beş yıla kadar firma kapsamında sıfır faizle ödeme yapılabiliyor.

"Çünkü burada proje sensin‎" sloganıyla basına tanıtılan Transform Fikirtepe projesinde ortak yaşamı şekillendir, hayatı şekillendir, işini şekillendir ve ödeme koşullarını şekillendir gibi fırsatlar sağlanıyor. 

Transform Fikirtepe sosyal...