04 / 10 / 2024

Travel and Leisure

Travel and Leisure

Travel and Leisure, İstanbul’u Avrupa’nın en iyi turizm kenti ilan etti. Geçen yılın Avrupa birincisi Floransa’yı tahtından indiren İstanbul “Dünyanın En İyi 10 Turizm Kenti” sıralamasında ise Bangkok’tan sonra 2. oldu.

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Travel And Tours Turizm Seyahat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kamran Rashıd tarafından kuruldu.

Tepe Emlak'ın Bilkent Center'ına 'En İyi Alışveriş Merkezi Renovasyonu' ödülü!

Tepe Emlak Yatırım'ın yönetiminde yenilenip birkaç markayı bünyesine dahil eden Bilkent Center, İngiltere'nin en saygın küresel dergilerinden Retail and Leisure International tarafından ödülün sahibi oldu.

Aqua Tour And Travel Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Tour And Travel Turizm İnşaat Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emrullah Onur Özcan imzasıyla kuruldu.

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boost Travel And Cargo Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Anwar Mayar tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, Mrv Caddesi'nde kuruldu.

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklamada bulundu!

İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada İzmir Demir Çelik Sanayi A.Ş olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklamada bulundu.

Emlak Konut Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Tulip Real Estate and Development iptal davası açıklamasını yayınladı.

Turizmde yüzde 13'lük artış yaşandı!

Ömer Çelik, turizm verilerine göre temmuzda yabancı ziyaretçi sayısında 13,52 artış yaşandığını bildirdi. Çelik, açıklamasında yılın ilk aylarından itibaren bir önceki yıla kıyasla artan ziyaretçi sayısının temmuzda zirveye ulaştığını vurguladı.

Turizmde yüzde 13'lük artış yaşandı!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizm verilerine göre temmuzda yabancı ziyaretçi sayısında 13,52 artış yaşandığını bildirdi. Çelik, açıklamasında, yılın ilk aylarından itibaren bir önceki yıla kıyasla artan ziyaretçi sayısının arttığını vurguladı

Beşiktaş Travel, düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi!

Beşiktaş JK, resmi seyahat sitesi Beşiktaş Travel’i basın toplantısında tanıttı. Taraftarlara indirimli seyahat hizmetleri sunmak amacıyla kurulan Beşiktaş Travel’in kulübe platform üzerinden yıllık 1 milyon TL gelir sağlayacağı belirtildi.

Tokat'ta Kapadokya'yı andıran dilim kayalar keşfedilmeyi bekliyor!

İlçeye bağlı Gökçeli beldesine 3 kilometre uzaklıkta bulunan Dilim Kayalar kayaların aşınmasıyla oluşmuş. Kapadokya'yı andıran Dilim Kayalar, jeolojik yapısı, kanyonları ve doğal güzelliğiyle keşfedilmeyi bekliyor.

Fraser Place Anthill İstanbul, World Travel Awards'tan ödülle döndü!

Ant Yapı’nın Bomonti’deki binası Anthill Residence’ın içerisinde yer alan Fraser Place Anthill İstanbul, bu sene 21.si düzenlenen World Travel Awards 2014 yarışmasından ödülle döndü.

Ankara'da üst geçitte çökme tehlikesi yaşandı!

Ankara'da üst geçitte çökme tehlikesi yaşandı. Mithatpaşa Caddesi'ndeki çökme tehlikesi yaşanan üst geçit, kaplama ve üstündeki kaldırım taşları söküldükten sonra geçişlere kapatıldı, cadde, çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

Travel Turkey İzmir'in Partner Ülkesi İtalya!

Turizm Fuar & Konferansı, bu yıl da turizm profesyonellerini İzmir'de buluşturacak. 4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenecek TRAVEL TURKEY İZMİR sekizinci kez organize ediliyor.

Travel and Leisure Haberi

Travel and Leisure


Ünlü küresel seyahat dergisi Travel and Leisure, İstanbul’u Avrupa’nın en iyi turizm kenti ilan etti. Geçen yılın Avrupa birincisi Floransa’yı tahtından indiren İstanbul “Dünyanın En İyi 10 Turizm Kenti” sıralamasında ise Bangkok’tan sonra 2. oldu.


Dergi Avrupa’nın en iyi turizm destinasyonu sıralamasını şöyle yaptı:

1-İstanbul (2), 2-Floransa (1), 3-Roma (3), 4-Barselona (5), 5-Paris (4), 6-Venedik (6), 7-Prag (-), 8-Bruges (-), 8-Viyana (8), 10-Londra (-)

Avrupa sıralamasında iki kent 8’inci sırayı paylaştı.

Dergiye göre dünyanın en iyi 10 turizm destinasyonu ve geçen yılki durumları şöyle: 1- Bangkok (1), 2-İstanbul (3), 3- Floransa (2), 4- Cape Town (4), 5- Kyoto (9), 6-Roma (6), 7-Charleston, ABD (-), 8-Barselona (-), 9-Paris (10), 10-Chiang Mai, Tayland (-)

İstanbul dünyanın en iyi turizm kentleri sıralamasında geçtiğimiz aylarda bir sıra yükselerek...