03 / 05 / 2024

Travel Turkey Fuarı tarihleri

Travel Turkey Fuarı tarihleri

Turizm sektörünün en önemli fuarı Travel Turkey, 900'den fazla yerli, yabancı katılımcı ve 30 ülkenin turizm profesyonelini İzmir'de buluşturdu. Partner ilin Adıyaman olduğu fuarda partner ülke İtalya vize kolaylığı sözü verdi.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turkey Expo by Qatar 2019 yarın başlıyor!

Türk firmalarını Katarlı yatırımcılarla bir araya getirecek "Turkey Expo by Qatar" fuarı 120'den fazla Türk şirketin katılımıyla yarın Doha'da başlıyor.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Evim Türkiye Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey? kitapçığı 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan Evim Türkiye Fuarı’nda dağıtılacak...

Turkey Expo by Qatar için geri sayım başladı!

16 – 18 Ocak 2019 tarihinde üçüncüsü gerçekleştirilecek olan Turkey Expo by Qatar Fuarı ile Türk – Katar ticari ilişkilerine yönelik önemli atılımlar yapılacak.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

Expo Turkey by Qatar'da 150 milyonluk gayrimenkul satıldı!

17-19 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar fuarında 150 milyon TL’lik gayrimenkul satışı yapıldı. 

2. Expo Turkey by Qatar'a 112 Türk firma katıldı!

2. Expo Turkey by Qatar, Katar'ın başkenti Doha'da başladı. 19 Ocak'ta sona erecek olan fuarın açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci ile Katar Ekonomi ve Ticaret Bakanı Şeyh Ahmed bin Casim bin Muhammed Al Sani katıldı..

Expo Turkey by Qatar Fuarı 2018 kapılarını açtı!

Expo Turkey by Qatar'ın 2'ncisi bugün kapılarını açtı. 19 Ocak 2018 tarihine kadar Katar’ın başkenti Doha’da, Doha Exhibition and Convention Center’da devam edecek fuara 150 Türk firması katıldı..

Tahincioğlu 3 projesiyle Expo Turkey by Qatar 2018'de yerini aldı!

Tahincioğlu, Doha’da gerçekleştirilen Expo Turkey by Qatar Fuarı’na üç nitelikli projesiyle katılım gösterdi. 

Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak!

Yaklaşık 150 Türk firmanın katılacağı Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açacak. 

Expo Turkey by Qatar, Ocak'ta gerçekleştirilecek!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, ocak ayında Katar'da gerçekleştirilecek Expo Turkey by Qatar fuarının çok önemli olduğunu belirtti.

GYODER How to Buy Property in Turkey kitapçığını Dubai'de dağıtacak!

GYODER'in hazırladığı How to Buy Property in Turkey kitapçığı 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda dağıtılacak.

Travel Turkey Fuarı tarihleri Haberi

Travel Turkey Fuarı tarihleri
Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş Genel Müdürü Alexander Hünel, İzmir'in rekor sayıdaki ülkenin katılımıyla dünyaya ev sahipliği yaptığını dile getirerek, "8'inci Turizm Fuan'na 30 ülke katılıyor. bu bir rekor. Geçen yıl 21 ülke vardı. İzmir dünyaya ev sahipliği yapıyor. Harika bir şey bu. Bütün ziyaretçilere yepyeni iş fırsatları var. 80 alıcı heyeti. 21 ülkeden geliyor. Travel Turkey, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde organize ediliyor. İzmir çok büyük bir liman kenti, en çekici turizm destinasyonlarından biri" dedi. İtalya Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Ofisi Müdür Yardımcısı Filippo Manara, italya'ya gelen Türk turistlerin sayısının vize nedeniyle az olduğunu belirterek, vize kolaylığı vaadiyle EXPO davetinde bulundu. Manara, "Türkiye'nin en büyük 4'üncü ihracat partneridir İtalya. Her ikisi de en önemli turizm destinasyonudur. Ancak geçen...