29 / 04 / 2024

travel turkey kapadokya standı

travel turkey kapadokya standı

Yerli ve yabancı çok sayıda katılımın olduğu Travel Turkey 2013 İzmir fuarında Kapadokya bölgesi de yerini aldı. Kapadokya bölgesi her yönleriyle gelen ziyaretçilere tanıtılıyor....

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Turizmin kalbi İzmir'de atacak!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir 'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirtti.

İTO, Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak!

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek.

Travel Turkey için TÜRSAB'tan destek geldi!

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başakan Ulusoy, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir'in turizm potansiyeline çok inandıklarını belirtti.

Şehmus Günaydın: Kastamonu'da turizm 12 aya çıkacak!

Travel Turkey İzmir Fuarı Değerlendirme toplantısı Belediye Başkanı Tahsin Babaş, KESOB Başkanı Dursun Ergin, KATSO Başkanı Selçuk Arslan ile turizm sektör temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Dünya turizmi 4-7 Aralık'ta Travel Turkey'de buluştu!

4-7 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlenen 8. Turizm Fuar ve Konferansı başarıyla sona erdi. 902 firmanın katıldığı fuarı, Türkiye'nin 52 ilinden ve 67 ülkeden toplam 28 bin 73 kişi ziyaret etti.

Mustafa Taşkesen: Turizm Fuarı'nda Mardin'i tadımlık anlattık!

"Travel Turkey İzmir 2014 Fuarı" na katılan Mardin Valisi Mustafa Taşkesen, Mardin'i görmeyen, Mardin'deki kültürel zenginlik ve hoşgörü ortamını yaşamayanın hayatında büyük bir eksiklik olduğunu belirtti.

travel turkey kapadokya standı Haberi

travel turkey kapadokya standı


İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Seyahat Acentacıları Birliği (TURSAB) tarafından İzmir Fuar Merkezi Expo'da bu yıl 7'incisi düzenlenen Travel Turkey 2013 fuarında yerli ve yabancı çok sayıda şirket ve bölge yerlerini aldı. Türkiye'nin doğusundan batısına kadar yaklaşık 60 ilin ve yüzden fazla turizm firmasının yer aldığı fuarda renkli görüntülerde yaşanıyor. Kültürlerin renklerin buluştuğu fuarda her yöre kendine özgü değerlerini tanıtıyor.


İzmir Travel Turkey fuarına Nevşehir’den İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Tatar, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi ve Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma katıldı. Kapadokya bölgesi de yine önceki yıllarda olduğu gibi yine ziyaretçi akınına uğruyor. Göreme, Ortahisar, Gülşehir ve Uçhisar ile KAPHİB ve KAPTİD'in yer aldığı stantta gelen ziyaretçilere Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler...