29 / 04 / 2024

trend fulya fiyatları

trend fulya fiyatları

Trend Fulya 'da son konutların satışı devam ediyor, 1+1 ve 2+1 konutların yer aldığı projede teslimlerin Ağustos 2013'te gerçekleşmesi planlanıyor

Göğüş Yapı Fulya Trend Residence'ta 500 bin dolara!

Fulya Trend Residence'ta yer alan konutların Ağustos 2013'te teslim edilmesi planlanıyor, projede satışı devam eden son iki konutun fiyatı 500 bin dolar ile 650 bin dolar olarak belirlendi

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Trend Line'da son fırsatlar! Teslimler Haziran 2024'te!

Cemsan Plus tarafından, Antalya’nın kalbinde, Kepez'de yükselen Trend Line'da son fırsatlar devam ediyor. Trend Line'da daire fiyatları ne kadar? Trend Line ile ilgili ayrıntılar...

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Elektrik fiyatları belirlendi! İşte bugün ve yarın için elektrik fiyatları

Yeni yıla sayılı günler kala, zamların ayarlandığı şu günlerde en çok merak edilen konular arasında enerji dünyası yer alıyor. Elektrik fiyatları ne kadar? Olacak diye yapılan aratmalar trend haline geldi. Bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın ve bugün ne kadar?

Gülaylar altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası! En trend küpeler! 25 Ekim 2022 Gülaylar fiyat listesi

Gülaylar altında tüm altın küpelerde net yüzde 55 indirim kampanyası başladı. En trend küpelerin yer aldığı Gülaylar altında altın küpe fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar atın 25 Ekim 2022 fiyat listesi.

Ev fiyatları uçtu! Gayrimenkulde yeni trend hisseli konut almak

Fahiş şekilde artan ev fiyatları sebebi ile emlak sektöründe yeni bir yöntem ortaya çıktı. Artık insanlar, arsa satışlarında genellikle görülen hisseli konut satışlarını tercih ediyor. İşte detaylar…

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Sahilde evi olan yaşadı! Fiyatlar tavan yaptı!

Pandemiyle beraber değişen yaşam şekilleri en çok konut tercihlerini etkiledi. Sahildeki evlerin trend olduğu bu dönemde deniz kenarında ev fiyatları artış kaydetti. 

Altın fiyatlarında inişli çıkışlı trend devam ediyor!

İstanbul Kuyumcular Odası Başkanı Atayık, "Altın fiyatlarında bir süre diniş ve çıkışlı trendi yaşayacağız. Yeni rekorlar sürpriz olmayacağı gibi, olumlu haberler sonucunda altının onsunda 1,400 dolar rakamlarını da yeniden görebiliriz." dedi.

Country Plus Trend'de 230 bin liraya! Yeni proje!

Country Plus Trend projesinde fiyatlar 230 bin liradan başlangıç gösteriliyor.  İzmir'de Seyrek Beldesi'nde hayata geçirilen proje FRH Yapı - Sertürk tarafından inşa ediliyor. 

Sultangazi'de metrekare fiyatları yüzde 11 oranında arttı!

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde emlak piyasası haareketlendi. TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, bölgede metrekare fiyatlarının yüzde 11 oranında arttığını belirtti.

Denizköy Trend projesinde 89 bin TL'ye!

Denizköy Trend projesi Sakarya Denizköy'de hayata geçiriliyor. Türk-Alman işbirliği ile başlayan butik projede fiyatlar 89 bin TL'den başlıyor.

2006 yılında Dumankaya Trend'de 90.000 liradan başlayan fiyatlar!

2006 yılında Kurtköy'de 100 bin metrekarelik alanda inşası devam eden bin 286 dairelik Dumankaya Trend'de bulunan daireler 90 bin liradan (576 adet altın parası) başlayan fiyatlarla satılıyormuş.

trend fulya fiyatları Haberi

trend fulya fiyatları

Göğüş Yapı tarafından yaşama geçirilen Trend Fulya Residence 'ta teslimleri Ağustos 2013'te gerçekleşecek.  Trend Fulya 8 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Göğüş Yapı Trend Fulya 'da 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. 23 konutun yer aldığı Trend Fulya 'da son konutların satışı devam ediyor.



Fulya Trend Rezidans 'ta;

1 oda 1 salon dubleks daire 500 bin dolardan,

2 oda 1 salon dubleks daire ise 650 bin dolardan alıcılarını bekliyor.


Trend Fulya Evleri 'nde; karaoke odası, playstation odası, bussiness room, açık hava sineması, spa, fitness center, parti odası, bilardo odası, dans stüdyosu, sauna, yoga salonu, bahçe barbekü alanı, pilates odası, sanat odası, toplantı odası, buhar odası, jakuzi, sinema, Türk hamamı mevcut.


444 09 89

www.trendfulya.com

Ceren...