17 / 05 / 2024

Trend Park Erdoğanlar İnşaat

Trend Park Erdoğanlar İnşaat

Esenyurt Trend Park Evleri'nde toplam 140 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutların metrekaresi 2 bin 250 TL'den başlıyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan asgari ücret müjdesi! Asgari ücret ne kadar olacak?

2022 yılı Temmuz ayında ilk defa ara zam alan asgari ücretli çalışanlar alım gücünün düşmesi ve enflasyon nedeniyle 2023’te de ara zam için beklenti içerisine girdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konuya ilişkin açıklama geldi. Peki, Asgari ücrete ara zam oranı belli oldu mu?

Türkiye'nin en büyük şehir parkı Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılıyor!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılacak. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi dünyada beşinci, ülkemizde ise en büyük şehir parkı olma özelliğini taşıyor.

Asgari ücrete bir zam daha geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Asgari ücret zammında son dakika gelişmesi

Milyonlarca asgari ücretli Temmuz ayında yapılacak olan zammı bekliyor. Asgari ücretle çalışanları sevindirecek haber Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. İşte 2023 Temmuz asgari ücret zammında son dakika gelişmesi.. 

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'ndeki macera parkı 15 yıllığına kiraya verilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi içerisinde bulunan Macera Parkı Alanı Yap – İşlet modeli kapsamında 15 yıllığına kiraya verilecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve zam bekleyen emeklilere seslendi

Kabine Toplantısı'nın ardından EYT’liler, kadro gözleyen kamu çalışanları ve emeklilere seslenen Erdoğan’dan bir de yeni doğal gaz müjdesi verdi.

2023 yılı asgari ücrette son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Tüm çalışanları yakından ilgilendiren 2023 yılı asgari ücretiyle ilgili sıcak gelişmeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, duyurdu. Peki 2023 yılı asgari ücreti ne kadar olacak? İşte detaylar…

KYK borcu silindi mi KYK borçları geri ödeme takvimini Erdoğan açıkladı! Twitter'da KYK borcu trend oldu

KYK borçları silindi mi, KYK borcu geri ödeme takvimi açıklandı. Twitter'da gündeme gelen KYK borçlarının yüksek faizleri hükümet tarafından iptal edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan KYK borcu geri ödeme takvimini açıkladı. #TeşekkürlerKılıçdaroğlu hashtagi trend topic oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan temmuzda zam olabilir müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: ''Milletimizin hiçbir kesimini enflasyon karşısında ezdirmedik, ezdirmeyeceğiz. Önümüzdeki temmuz ayında enflasyon gerçekleşmesine ve şartlara bakarak gerekirse çalışanlarımızın durumlarını yeniden değerlendireceğiz." dedi.

Fahrettin Koca müjdeli haberi verdi: Sağlık çalışanlarına zam geliyor!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlık çalışanlarına 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız" ifadelerini kullandı. Başkan Erdoğan da yaptığı açıklamada "(Uzman ve pratisyen hekimlere) 5 bin, 2 bin 500 lira; bu tür zamlar geliyor." dedi.

Erdoğanlar Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdoğanlar Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Erdoğan ve Ali Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Bundan ne ana muhalefet ne İBB anlar!

Üsküdar’daki Büyük Selimiye Camisinde cuma namazı çıkışı konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul'a yönelik açıklamalarda bulundu.

Trend GYO'nun genel müdürlük çalışanları faaliyetlerini durdurdu!

Trend GYO, Covid 19 pandemisi nedeni ile çalışanları sağlığının korunması amacıyla Genel Müdürlük çalışanlarının 1 Nisan 2020 tarihinden itibaren üçüncü taraflara olan yükümlülüklerini ve de yasal ve süreli işlerini aksatmayacak şekilde gerekli planlamaların yapılarak faaliyetlerinin geçici olarak d

Orman çalışanlarına prefabrik ev müjdesi!

3. Türkiye Tarım Orman Şurası'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Orman çalışanlarının, maliyetinin yüzde 20’si hibe, kalan kısmı faizsiz kredi şeklinde olmak üzere prefabrik evler edinmelerini sağlayacağız" diye konuştu...

Trend Park Erdoğanlar İnşaat Haberi

Trend Park Erdoğanlar İnşaat

Toplam 4 bin 850 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen ve Erdoğanlar İnşaat ile Başkan Yapı İnşaat imzası taşıyan Trend Park projesi, Esenyurt'ta yükseliyor.


Esenyurt Trend Park projesinin temeli 2012 yılının Ekim ayında atıldı. Projede yer alan konut tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


Trend Park projesinde bulunan 1+1 konutlar 70-90 metrekare, 2+1 konutlar 100-122 metrekare, 3+1 konutlar ise 155 metrekare büyüklüğünde yer alıyor.


Teslimlerinin 2013 yılının son aylarında gerçekleşeceği Trend Park Evleri'nde 140 adet konut bulunuyor.


Trend Park projesinde 10 daire için lansmana özel metrekare fiyatı 2 bin 250 TL olarak belirlendi. 


Kişiye özel ödeme planlarının oluşturabildiği Trend Park Esenyurt'ta yüzde 30 peşinat ödeniyor.


Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, No78/1 Esenyurt/İstanbul

0212 853 5 888

www.projetrendpark.com

Esra Nur...